Συνάντησαν, νάρκωσαν, βίασαν και σκότωσαν gay άνδρα στο Λονδίνο

14/06/2019
από

Δύο gay άνδρες συναντήθηκαν με έναν άντρα από το Grindr, ο οποίος τους νάρκωσε με ουσίες, τους έδεσε, τους βίασε, τους έκλεψε κι ένας εκ των δύο βρέθηκε νεκρός. Η αστυνομία φοβάται ότι υπάρχουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά.

Ένα έφηβο 17χρονο κορίτσι κι ένας 24χρονος άνδρας συνελήφθησαν από τις αρχές και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα παραπάνω εγκλήματα.

Το σώμα του Adrian Murphy, 43 ετών, βρέθηκε σε πολυκατοικία της περιοχής Battersea, στο νοτιο-δυτικό Λονδίνο, στις 4 Ιουνίου.

Ο Murphy, μιλούσε με έναν ξένο στο Grindr και μάλλον τον κάλεσε στο σπίτι του. Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 6:38 μ.μ. μετά την ανεύρεση της σωρού στο σημείο. Μια μεταθανάτια εξέταση στο Νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου απέτυχε να προσδιορίσει μια αιτία θανάτου. Ο φορητός υπολογιστής του ανθρώπου, το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τα χρήματά του είχαν κλαπεί.

Οι έρευνες έχουν συνδέσει αυτό το συμβάν με προηγούμενη καταγγελία βιασμού την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 13:00. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και η Γενική Διοίκηση Εγκλήματος, όπου κάνουν έκκληση για μάρτυρες.

Ο επικεφαλής αρχηγός Ντετέκτιβ Rob Pack είπε: «Θα ήθελα να απευθυνθώ με όποιον είδε κάτι ύποπτο το απόγευμα της 4ης Ιουνίου γύρω από την οδό Lombard Road, οτιδήποτε.» 

Όποιο άτομο γνωρίζει κάτι και θέλει να βοηθήσει μπορεί να βρει τρόπους επικοινωνίας εδώ.


RIP Murphy

Ο Murphy, με καταγωγή από την περιοχή Kilkenny της Ιρλανδίας, εργαζόταν ως επαγγελματίας χορευτής. Ο αδελφός του Frank έγραψε ότι ο Murphy πέθανε «απροσδόκητα» στο σπίτι. Έγραψε ένα ποίημα, λέγοντας:

«Σκέφτομαι ότι κοιτάς τα αστέρια. Τα gay χρώματα, που φορούσες με περηφάνια. Η ζωή σου, ανεμοστρόβιλος του πιο φωτεινού Ουράνιου Τόξου.”

Ένας άλλος φίλος του τον περιέγραψε ως έναν «πραγματικά υπέροχο άνθρωπο» .

«Οι ανόητες ιστορίες σου έκαναν και τον πιο γκρινιάρη άνθρωπο στον κόσμο να γελάει, είμαι συντετριμμένος» , έγραψε κάποιο άλλο άτομο.

«Θα μας λείψεις πραγματικά. Αναπαύσου εν ειρήνη πριγκίπισσα.”


Γενικά:

– Μιλήστε με ανθρώπους μέσω του chat όσο περισσότερο γίνεται, πριν συμφωνήσετε να συναντηθείτε από κοντά και να έχετε υπόψιν σας ότι οι άνθρωποι συχνά δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.
– Συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο.
– Πείτε σε κάποιον δικό σας άνθρωπο σχετικά με τη συνάντησή σας. Να ξέρει κάποιος δικός σας πού, τι ώρα, για πόσο.
– Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αν κάτι δε σας πηγαίνει καλά, φύγετε.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!