Άδεια από τη Μασαχουσέτη για «Straight Pride» ακροδεξιών

05/06/2019
από

Υποστηρικτές του Τραμπ από τη Βοστόνη της Μασαχουσέτης πήραν άδεια για να πραγματοποιήσουν ένα Straight Pride τον Αύγουστο με το οποίο λένε: “Οι Straight άνθρωποι είναι καταπιεσμένη πλειοψηφία.

Θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα των straight να μπορούν παντού να εκφράζουν την υπερηφάνεια τους χωρίς τον φόβο να κατηγορηθούν και να μισηθούν.” 

Οι διοργανωτές του Boston Straight Pride αναφέρουν ότι οι εορτασμοί θα είναι αντίστοιχοι με εκείνους του Boston Pride Parade και της LGBTQ+ πορείας υπερηφάνειας κι έχουν αποφασίσει ήδη τα χρώματα της σημαίας τους, τον λογότυπο και τα σύμβολα που θα χρησιμοποιήσουν.

Επίσης, οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι η μασκότ τους θα είναι ο ηθοποιός Brad Pitt, γιατί είναι λέει: “ήρωας για τους straight άνδρες ανά τον κόσμο” . Ο Brad Pitt, φυσικά δεν έχει ιδέα για τη συμμετοχή του και εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ομάδα αυτή.

Στο site τους αναφέρεται ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο event εκτός από την “Antifa” που είναι αντι-φασιστική ομάδα. Οι διοργανωτές απείλησαν με μήνυση στη βάση του νόμου περί διακρίσεων, αν δεν τους επιτραπεί να πραγματοποιήσουν το event.

O ακροδεξιός Mark Sahady είναι ένας από τους διοργανωτές, μαζί με τους υποστηρικτές ρεπουμπλικάνους του Τραμπ, John Hugo και Chris Bartley.

Σε ένα Facebook post, ο Sahady είπε, μεταξύ άλλων: “Αυτή είναι η ευκαιρία μας για μία πατριωτική παρέλαση στη Βοστόνη, όσο θα γιορτάζουμε την straight υπερηφάνεια.” 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να γίνει ένα Straight Pride event, ωστόσο, οι περισσότερες από τις προηγούμενες προσπάθειες δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 10 άτομα.




Δες και αυτό!