Αντίδραση της Εκκλησίας του Σατανά λόγω ομοφοβικών δηλώσεων καθολικού ιερέα

04/06/2019
από

Η εκκλησία του Σατανά ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον μήνα υπερηφάνειας και καταδικάζει καθολικό ιερέα, που στέκεται ενάντια.

Ο καθολικός ιερέας, Thomas Tobin, που δραστηριοποιείται στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, δημοσίευσε στο Twitter, ότι οι καθολικοί δεν πρέπει να υποστηρίζουν ή να παρακολουθούν τις LGBTQ εκδηλώσεις του “Pride Month” που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο. Ισχυρίστηκε ότι αυτά τα γεγονότα αντιβαίνουν στην καθολική πίστη και ηθική. Επίσης, είπε ότι είναι «επιβλαβείς για τα παιδιά» .

Αυτό προκάλεσε ευρεία καταδίκη από τον κόσμο των social media, που ήταν τόσο μεγάλη, που ακόμη κι η εκκλησία του Σατανά πήρε θέση!

Μέσω του Twitter, η Εκκλησία του Σατανά αναφέρει:

«Υπενθυμίζουμε ότι οι Σατανιστές θα πρέπει να αποφασίσουν για τον εαυτό τους αν θα υποστηρίξουν ή θα παρακολουθήσουν τις LGBTQ εκδηλώσεις του “Pride Month “που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο. Ως σαρκική/αισθησιακή θρησκεία, ο σατανισμός αγκαλιάζει όλες τις μορφές συναινετικής σεξουαλικής δραστηριότητας ενηλίκων κι όλες τις ταυτότητες φύλου. Αλλά κρατήστε τα παιδιά μακριά από τους Καθολικούς, για να είναι ασφαλή.” 




Δες και αυτό!