Αυτοί είναι οι καταπληκτικοί μπαμπάδες του Gavin

27/05/2019
από

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός παιδιού, όμως πολλά παιδιά δεν έχουν την αγάπη, την ασφάλεια και την στήριξη που χρειάζονται.

Το να μεγαλώνει ένα παιδί σε ένα περιβάλλον και να αισθάνεται ότι δεν το αποδέχονται, ή είναι παρείσακτο μπορεί να επηρεάσει βαθιά τη μετέπειτα ζωή του και να κληθεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις ψυχικής υγείας. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που οι θετοί γονείς είναι πολύτιμα άτομα στον κόσμο μας, μιας κι η μόνη τους επιθυμία είναι να κάνουν τη ζωή ενός παιδιού καλύτερη.

Το παράδειγμα αυτών των δύο μπαμπάδων, που μοιράστηκαν τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, έκανε τον γύρω των social media προκαλώντας συγκίνηση, θαυμασμό και ελπίδα.

Είναι ο Paul κι ο Gregg, οι δύο μπαμπάδες του Gavin.

Είναι μαζί από το 2012, και συμφώνησαν ότι θέλουν παιδιά. Εξέτασαν το ενδεχόμενο παρένθετης μητέρας, αλλά αργότερα αποφάσισαν ότι αντί να κάνουν ένα παιδί, θα μπορούσαν να κρατήσουν αυτά τα χρήματα για να κάνουν τη ζωή ενός παιδιού, που ήδη έχει γεννηθεί, μαγευτική!

Το ζευγάρι δήλωσε στο Bored Panda ότι το πιο δύσκολο εμπόδιο γι’ αυτούς ήταν η επιλογή. Αυτό που μάλλον του ανησύχησε ήταν ότι ο οργανισμός τεκνοθεσία τους διασυνέδεσε με πέντε παιδιά, πιστεύοντας ότι ήταν τα πιο κατάλληλα για την οικογένειά τους και τους είπε να διαλέξουν.

Το πρώτο από τα παιδιά ήταν ο Gavin, ένα παιδάκι που είχε υποστεί μεγάλη κακοποίηση. Είχε, επίσης, διαγνωστεί με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Εναντιωματική Προκλητική Διαταραχή και Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες και παρόλο που τους είπαν ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιδί και θα απαιτούσε να περνούν πολύ χρόνο μαζί, αλλά και την δέουσα προσοχή τους, η ιστορία του Gavin τους άγγιξε και δεν δίστασαν καθόλου. Τον αγκάλιασαν μια και πάντα!

Οι γονείς μοιράστηκαν την ιστορία τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και συγκλονίστηκαν από όλα τα θετικά σχόλια που έλαβαν. Παρόλο που έλαβαν επίσης και κάποια ενοχλητικά σχόλια μίσους, δήλωσαν ότι τίποτα δε θα αλλάξει την απόφασή τους.




Δες και αυτό!