Gay πορνοστάρ αποσύρεται & μπαίνει σε οργάνωση κατά της πορνογραφίας

22/05/2019
από

Ο gay πορνοστάρ Markie More αποχωρεί από τη βιομηχανία της πορνογραφίας, αποφασίζοντας να συμμετέχει και να προωθεί οργάνωση καταπολέμησης της πορνογραφίας.

Αποχωρεί, λοιπόν, από την πορνογραφία και εντάσσεται στην Fight The New Drug, οργάνωση που “βοηθά τους ανθρώπους να πάρουν μία απόφαση για την πορνογραφία με ενημερότητα, μέσω της ευαισθητοποίησης γύρω από τις επιβλαβείς συνέπειές της.” 

Το αστέρι της πορνογραφίας Markie More ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την πορνογραφία και ξεκινά ακτιβιστική δράση κατά της πορνογραφίας με ένα tweet:

“Αποφάσισα ότι έχω επισήμως τελειώσει με τη βιομηχανία παραγωγής ταινιών ενηλίκων.”

Ο More αποχωρεί γιατί, όπως λέει, δε θέλει άλλο να προωθεί την “λάγνα και αποκλίνουσα συμπεριφορά” :

“Θα διαγράψω μέσα στον επόμενο ένα μήνα τους λογαριασμούς μου OnlyFans και JustForFans. Αν έχετε εγγραφεί σε κάποιον από αυτούς, καταργήστε την εγγραφή σας για να μην χρεωθείτε ξανά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ας γίνει γνωστό ότι είμαι καλύτερα τώρα απ’ ότι έχω ποτέ υπάρξει όλα τα 26 μου χρόνια και ειδικά τα 6 τελευταία.

Aν αναρωτιέστε γιατί, εγκαταλείπω, επειδή δε μπορώ πλέον να προωθώ τη λάγνα και αποκλίνουσα συμπεριφορά. Ο πόθος είναι ένα τέρας, κι όσο περισσότερο το τροφοδοτείς, τόσο πιο πεινασμένο γίνεται.” 

Συνέχισε λέγοντας ότι έχει δει τη βιομηχανία του πορνό να “καταστρέφει πολλούς ανθρώπους, φιλίες, σχέσεις, οικογένειες” και είπε ότι “κάνει πολύ περισσότερο κακό, παρά καλό” .

“Στο παρελθόν, έλεγα στους ανθρώπους αυτό που ήθελαν ή έπρεπε να ακούσουν, όχι αυτό που ένιωθα στ’ αλήθεια.”

https://twitter.com/markiemore/status/1129815417965359105

“Δυστυχώς, το να πεις στον κόσμο ότι ονειρεύεσαι την πραγματική αγάπη δεν είναι κάτι που μία εταιρία παραγωγής θέλει να πεις. Έτσι λοιπόν, είπα ψέματα, που δεν ήταν καν πετυχημένα.” 

Ζήτησε συγγνώμη για “παραπλανητική” συμπεριφορά του προς τον κόσμο και ανακοίνωσε ότι ξεκινά τον αγώνα, μέσα από την οργάνωση Fight The New Drug με έδρα την Γιούτα, στην οποία είναι συνιδρυτικά μέλη δυο μορμόνοι, σύμφωνα με μια ιστοσελίδα της βιομηχανίας πορνογραφίας που ονομάζεται St8UpGayPorn.

Παρά τη συμμετοχή των μορμόνων, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι δεν υπάρχει θρησκευτική συσχέτιση.

Το πορνοστάρ εργάστηκε με την Next Door Studios καθ ‘όλη τη σταδιοδρομία του στην πορνογραφία και η τελευταία του σκηνή αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

https://avmag.gr/74430/gay-pornostar-gia-kathe-skini-tha-dinonte-250-sto-gay-straight-alliance-network/

 




Δες και αυτό!