Queer Tango Night στο Danzarin

20/05/2019
από

Για πρώτη φορά ένα μεγάλο tango event στα πλαίσια του Pride Week. Η ομάδα Queer Tango Athens συνεργάζεται με το Athens Pride για την δημιουργία μιας μοναδικής χορευτικής εμπειρίας. Tango όπως δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ στην Αθήνα. Ελεύθερο από κάθε στερεότυπο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Μια χορευτική αγκαλιά πραγματικά για όλους.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00 με σεμινάριο Queer Tango. To σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα από αρχάριο μέχρι και πio προχωρημένο. Σκοπός είναι να έρθουν οι συμμετέχοντες σε επαφή με την φιλοσοφία του Queer Tango.
Θα αρχίσουμε με ασκήσεις επικοινωνίας οι οποίες θα μας οδηγήσουν στο περπάτημα (Caminada) του Tango.Στην συνέχεια μέσα από το ποίο απλό βήμα που είναι η Parada θα δώσουμε μια όμορφη ιδέα για την αλλαγή του ρόλου μέσα στον χορό ομαλά και χωρίς διακοπή στην μουσική.

Ταυτόχρονα θα μιλήσουμε για την γενική εξάλειψη των καθιερωμένων ρόλων Άντρας-Γυναίκα προς χάριν της πραγματικής επικοινωνίας στον χορό.
Το μάθημα θα γίνει από από τους δημιουργούς του Queer Tango Athens : Dimitris Kokkonis και Maria Belefanti

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη Queer Milonga του Athens Pride στις 23:00. Θα απολαύσουμε υπέροχη μουσική Tango από την Maria Belefanti και επίσης χορευτικό show από τους δασκάλους του Queer Tango Athens. Η πίστα φυσικά θα είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να χορέψουν .

Όποιος πάλι δεν θέλει να χορέψει μπορεί απλά να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί χαζεύοντας τα χορευτικά ζευγάρια και ταξιδεύοντας σε μια ρομαντική βραδιά του Buenos Aires.
Όλα αυτά στον ποιο κατάλληλο χώρο. Το Danzarin Tango Club ανοίγει τις πόρτες του,στην Θεσσαλονίκης 17 στον Κεραμεικό.


INFO

Ημερομηνία: Σάββατο 1 Ιουνίου
Ώρα: 20:00-1:00
Είσοδος: για όλο το event 2 ευρώ χωρίς ποτό
Τοποθεσία: Danzarin (Θεσσαλονίκης 17, Κεραμεικός)
Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.




Δες και αυτό!