Το πάρτι των Rainbow Dancers για τη νέα χρονιά είναι γεγονός και αυτήν την φορά ο καινούργιος χρόνος τους βρίσκει με μια υπέροχη συνεργασία σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο.

“Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin Tango Club ενός μοναδικού χώρου, ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη.

Πίσω στα παλιά μας λημέρια και πάλι στον Κεραμεικό στην οδό Θεσσαλονίκης 17. Θα ξεφαντώσουμε με ρυθμούς Salsa, Bachata, merengue, reggaeton, mambo, Cha-cha-cha, Rumba, Rock & Roll και Tango.

Μην ξεχνάμε φυσικά και την κοπή της πίτας μας για την υποδοχή της νέας χρονιάς, όπου ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν δωρεάν μήνα, σε όποιο τμήμα της σχολής θέλει ( ή απλά να πνιγεί από το φλουρί).

Θα υπάρξει φυσικά και η ετήσια λοταρία μας με πολλά μεγάλα δώρα από όλες τις LGBTQI+ οργανώσεις της Αθήνας και φυσικά τον καθιερωμένο πίνακα παζλ.

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε τα βήματα. Απλά να έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε έστω και πίνοντας το κρασί σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Μην το χάσετε!”

INFO

Rainbow Dancers: Κοπή πίτας 2019

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στις 21:00

Είσοδος: 7 ευρώ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

Danzarin
Θεσσαλονίκης 17, Κεραμεικός
11851 Αθήνα

Facebook Event