Barry Manilow: «Το coming out θα σκότωνε την καριέρα μου»

16/05/2019
από

Ο Αμερικανός τραγουδιστής-συνθέτης Barry Manilow δήλωσε, ότι η καριέρα του «θα είχε τελειώσει» εάν έκανε coming out ,ως ομοφυλόφιλος τη δεκαετία του ’70 ή του ’80.

Ο Manilow – που έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος σε μια συνέντευξη του 2017 στο περιοδικό People – δήλωσε στο Daily Mirror ότι δε μπορούσε να κάνει coming out για πολλά χρόνια: “Θα σκότωνε τη σταδιοδρομία μου. Αμέσως.” 

“Ήταν ηλίθιο, αλλά ήταν αλήθεια. Όλοι το ήξεραν, έπρεπε να προσέχουμε για να μην κάνουμε ένα λάθος. Όχι ότι όλοι δεν το ήξεραν, οι άνθρωποι είναι πολύ έξυπνοι”
, δήλωσε ακόμη ο Manilow και συνέχισε:

“Νόμιζα ότι δεν έκρυβα τίποτα, αλλά δεν το έλεγα δημόσια. Αν θα το δημοσιοποιούσα, ειδικά στη δεκαετία του ’70 και του ’80; Σε καμία περίπτωση.”

Στη συνέντευξη αποκάλυψε, επίσης, ότι η αντίδραση από τις/τους φανς, όταν έκανε coming out ήταν εξαιρετικά θετική:

“Ήξερα ότι θα ήταν εντάξει μ’ αυτό. Το μόνο που τις/τους νοιάζει ήταν η ευτυχία μου. Νομίζω ότι ενθουσιάστηκαν, που έχω κάποιον στη ζωή μου, όπως ο Garry.”

Με τον σύζυγό του Garry γνωρίστηκαν το 1978 κι από την αρχή το ήξερε ο Manilow ότι ήταν ο εκλεκτός. Το 2014 παντρεύτηκαν. Ο Manilow είχε παντρευτεί και το 1964, την αγαπημένη του από το Γυμνάσιο, αλλά μετά από έναν χρόνο αποχώρησε από τη σχέση.




Δες και αυτό!