Μια φωτογραφία της Αχτσιόγλου από την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο για την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλο,  γράφοντας «γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Μετά τις αντιδράσεις ο κ. Ψαριανός σε νέα του ανάρτηση αναρωτήθηκε «η συγκεκριμένη λέξη (σ.σ. γκομενάκι) θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα». «Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Συνέχιζε βέβαια και με δεύτερη ανάρτηση:

«Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μας ενοχλούν λέξεις, όπως γκομενάκι, τότε τι να πούμε για τις απειλές και τις βοθροκουβέντες του Πολάκη? Αλλά ξέχασα. Αυτός είναι Συριζαίος και δεν ενοχλούν οι εκφράσεις και ο τρόπος που μιλάει. Ενώ ο Ψαριανός πήγε με τη Νέα Δημοκρατία… Απαπα… Τουτέστιν υπέπεσε εις τοιούτον σφάλμα?…

  2. Εντάξει παιδιά δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος μην τρελαινόμαστε τώρα με το παραμικρό μη γινόμαστε σουηδοί…είναι άλλωστε μία έκφραση που τη χρησιμοποιούμε όλοι συνέχεια δεν καταλαβαίνω γιατί η πολιτική πρέπει να είναι τόσο ξύλινος ο λόγος τους…

Comments are closed.