“To Μπρουνέι είναι η πιο ασφαλής χώρα”, σύμφωνα μ΄αυτό το queer μοντέλο

10/05/2019
από

Εργάζεται ως μοντέλο ενώ είναι γνωστός στο instagram για τις queer φωτογραφίες του.

Ο λόγος για τον Sinon Loresca, που προκάλεσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο, με αφορμή το ταξίδι του στο Μπρουνέι.

Όλα ξεκίνησαν εχθές, όταν ο Loresca ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο, φορώντας τακούνια, φόρεμα και μια τιάρα. Η φωτογραφία είχε τη λεζάντα: “Στο δρόμο για τον Μπρουνέι”.

Μετά απ΄αυτό, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την εμφάνιση αυτή ως “ιδιαιτέρως επικίνδυνη” για το σουλτανάτο που θεωρεί την ομοφυλοφιλία θανάσιμο αμάρτημα.

Απαντώντας, ο Loresca δήλωσε ότι αισθάνεται ασφαλής στο Μπρουνέι ενώ τόνισε ότι οι φήμες για την ομοοφυλοφιλία στη χώρα είναι υπερβολικές.

“Οι μουσουλμάνοι είναι καλοί και ευγενικοί. Μερικές φορές οι ειδήσεις είναι υπερβολικές. Θυμηθείτε, όσο δεν τραυματίζουμε ένα άτομο, τίποτα δεν θα συμβεί”, ανέφερε σε σχόλιο του στο Facebook.

Μιλώντας στο Gay Star News, ο Loresca δήλωσε ότι βρίσκεται στο Μπρουνέι για μια ιδιωτική εκδήλωση. Δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες.

«Δεν έχω καμία ανησυχία για την ασφάλειά μου, το Μπρουνέι είναι η ασφαλέστερη χώρα που έχω βρεθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. “Οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί και φιλικοί. Σέβομαι τη θρησκεία … Έχω βρεθεί σε τόσα μουσουλμανικά κράτη και πρέπει να πω ότι είναι τα ασφαλέστερα μέρη στη γη…”

“Να θυμάστε πάντα αυτό – όσο δεν τραυματίζετε κανέναν, είστε πάντοτε σε καλά χέρια. Να είστε καλοί. Να είσαι ταπεινοί. Αυτό είναι το μυστικό μου και δεν φοβάμαι τίποτα…”




Δες και αυτό!