Η αντίδραση της Anne Hathaway όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον RuPaul

09/05/2019
από

Γιατί ακόμη κι οι μεγάλες διασημότητες συγκινούνται από ενθουσιασμό όταν συναντούν άλλες διάσημες προσωπικότητες.

Η Hathaway έζησε μία μεγάλη στιγμή και μία τεράστια έκπληξη, ως καλεσμένη στην εκπομπή Late Night του Stephen Colbert, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο RuPaul.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε πολύ και μετά από την ανταλλαγή μιας σφιχτής αγκαλιάς μαζί του, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ω Θεέ μου, μου αρέσει αυτό το show τόσο πολύ» , είπε η Hathaway, όταν τη ρώτησε ο Colbert αν τον έχει συναντήσει ποτέ. Ο RuPaul προγραμματίζεται να εμφανιστεί την επόμενη Τετάρτη στην ίδια εκπομπή, οπότε ο Colbert ρώτησε την ηθοποιό, αν είχε ένα μήνυμα γι ‘αυτόν. Η Hathaway ζήτησε από τον Colbert να πει μόνο στον RuPaul ότι τον αγαπάει.

«Γιατί δεν του το λες εσύ τώρα;» είπε ο Colbert. «Τι;» είπε η Hathaway κι αμέσως ο RuPaul μπήκε στο στούντιο.

Ε, αυτό ήταν! Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, σηκώθηκε, τον αγκάλιασε, του είπε πόσο πολύ τον λατρεύει και με το που έκατσε πάλι πίσω στη θέση της, με τον RuPaul δίπλα της, δε μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο τα δάκρυά της!

«Το ταξίδι της Monet X Change … Πόσο εκπληκτικό ήταν στην 10η σεζόν, πραγματικά το παίρνω πολύ σοβαρά» , σχολίασε η Hathaway.

Στο tweeter κάποιο άτομο έγραψε: «Τίποτα δε θα είναι ποτέ τόσο αγνό όσο η αντίδραση της Anne Hathaway όταν συνάντησε τον RuPaul» .
Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Το λατρεύω όταν διασημότητες ενθουσιάζονται, όταν συναντούν άλλες διάσημες προσωπικότητες» .
Κι ένα άλλο είπε επίσης: «[Αυτός είναι] ο τελευταίος λόγος που την λατρεύω και το γιατί πάντα θα είμαστε μαζί της. Δεν υπάρχει αντίλογος σ’ αυτό.” 

Δείτε την!




Δες και αυτό!