Όταν η Άνι Λίμποβιτς φωτογράφισε την RuPaul ως Βασίλισσα Ελισάβετ Α’

16/04/2019
από

Ως Βασίλισσα Ελισάβετ Α’ πόζαρε η RuPaul μπροστά στον φακό της διάσημης φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς. Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος Μαΐου της αμερικάνικης Vogue, η οποία θα φιλοξενεί και μια συνέντευξη της «βασίλισσας των drag queens».

Η Λίμποβιτς είχε τραβήξει επίσημα πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, πριν 12 χρόνια και φημολογείται πως είχε ζητήσει από την Βρετανίδα μονάρχη να βγάλει την τιάρα της για τη φωτογράφιση.

«Δεν κρυβόμουν για να παίξω με μακιγιάζ, να φορέσω τα ρούχα της αδερφής μου, να κάνω ό,τι ήθελα. Ποτέ βασικά δεν χρειάστηκε να κάνω coming out”, δήλωσε μεταξύ άλλων η RuPaul που αποκάλυψε ότι έμαθε να περπατάει στην πασαρέλα από την μεγαλύτερη αδερφή της, Renetta, που τότε έκανε μόντελινγκ.

«Η δουλειά μου, η δουλειά μας ως drag queens, υπήρχε πάντα για να υπενθυμίζει πως τα ρούχα που φοράς ή η ταμπέλα που βάζεις στον εαυτό σου, είναι απλώς μια ταμπέλα. Οι drag queens είναι οι σαμάνοι ή οι μάγοι-γιατροί ή οι γελωτοποιοί. Για να σου υπενθυμίζουν τι είναι αληθινό».

Η RuPaul μίλησε τέλος για το επερχόμενο σόου της «AJ and the Queen» στο Netflix, όπου θα υποδυθεί μια κακότυχη drag queen, τη Ruby, η οποία ταξιδεύει τη χώρα παρέα με ένα 11χρονο ορφανό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!