To Χόλιγουντ μόλις έστειλε ένα μεγάλο queer μήνυμα για τον θεσμό της οικογένειας

10/04/2019

Το Χόλιγουντ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το animated reboot του “The Addams Family”, κάνοντας μαι δυναμική δήλωση υπέρ της ισότητας.

Το “The Addams Family” ξεκίνησε φυσικά σαν μια παρωδία του μοντέλου της πυρηνικής οικογένειας στην Αμερική. To νέο φιλμ σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση αυτή, καθώς το τρέιλερ παρουσιάζει διάφορα μοντέλα τυπικών οικογενειών. Ανάμεσα σ΄αυτά και δύο με γονείς του ίδιου φύλου.

“Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική αλλά κάποιες είναι περισσότερο διαφορετικές από τις άλλες”, ακούγεται να λέει ο εκφωνητής.

Μιας και η ταινία απευθύνεται στις οικογένειες, η εμφάνιση των ομόφυλων ζευγαριών μαρτυρά το νέο επίπεδο αποδοχής των queer οικογενειών – τουλάχιστον – στην αμερικανική κουλτούρα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!