ShUGAR: Όταν η queer σκηνή της Κωνσταντινούπολης συναντιέται μ΄αυτή της Αθήνας και της Βηρυτού

09/04/2019

Το ShUGAR είναι ένα “ανοιχτόμυαλο” πάρτι που συνδέει τους LGBT+ ήχους της Βηρυτού, της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης.

Υπάρχει ένα (ετήσιο) πάρτι που θέλει να συνδυάσει την queer διασκέδαση τριών ιδιαίτερων πόλεων, ενώνοντας τα Βαλκάνια με τη Μέση Ανατολή. Αυτό το πάρτι ονομάζεται ShUGAR!

To όνομά του σημαίνει “καλό, υπέροχο, καυτό” στη μυστική gay γλώσσα της Κωνσταντινούπολης (σ.σ. κάτι σαν τα καλιαρντά).

Φέτος το πάρτι γιορτάζει στο Άμστερνταμ τα 50 χρόνια από το Stonewall, με ήχους από τα διάσημα κλαμπς και τα μυστικά πάρτι της Βηρυτού, της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης. Από house kai disco μουσικές, μέχρι τουρκική pop και ελληνικό τσιφτετέλι, το ShUGAR χτίζει πολιτισμικές, κοινωνικές και μουσικές γέφυρες με γνωστούς περφόρμερ και Djs.

Σάββατο 13 Απριλίου, Paradiso Club, Άμστερνταμ

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, εδώ

Line-up:
Dj Panv – Radio Producer (Athens) – resident club Sodade2
DJ Jude (Beirut)
DJ Q-BRA (Istanbul)
DJ DivanA (Amsterdam)
DJ & host Darling Peter (Amsterdam)
Cake Mosque (İstanbul) – dragqueen / dancer / performance artists
Hoedy (Beirut)
Zuhal (Beirut)
SLET LANA (rep. Ukraine) – The House of Hopelezz
BaNana Mouskouri (rep. Greece) – The House of Hopelezz
And more to come…

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!