Διάσημος μπλόγκερ κάνει outing στον γιο του Σουλτάνου του Μπρουνέι

09/04/2019
από

Outing στον γιο του Σουλτάνου του Μπρουνέι – τέταρτο στη σειρά για τον θρόνο – έκανε ο Perez Hilton, μετά την απόφαση του Σουλτάνου να εφαρμόσει τον νόμο της Σαρία, καταδικάζοντας σε θάνατο όσους κατηγορούνται για ομοφυλοφιλία.

Τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου για τα ΛΟΑΤ άτομα σκέφτεται το Μπρουνέι

Με τη διεθνή κοινότητα να αντιδρά στην απάνθρωπη νομοθεσία, κάνοντας έκκληση για μποϊκοτάρισμα των επιχειρήσεων που ανήκουν στον Σουλτάνο, ο Αμερικανός μπλόγκερ αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι ο Πρίγκιπας Azim είναι gay.

O νεαρός πρίγκιπας έχει κατά καιρούς φωτογραφηθεί με ΛΟΑΤΚΙ+ προσωπικότητες όπως η Caitlyn Jenner κι ο Gus Kenworthy. Ο Kenworthy μάλιστα αναγκάστηκε να σβήσει τη φωτογραφία από το προφίλ του, στην οποία πόζαρε χαμογελαστός στο πάρτι του Azim.

O Azim είναι γνωστός για τα πολυτελή πάρτι με τους διάσημους καλεσμένους και το άφθονο αλκοόλ – το οποίο επίσης απαγορεύτηκε σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία.

O πρίγκιπας Azim με διάσημους καλεσμένους

“Ναι ξέρω, δεν κάνω πια outing σε κόσμο”, υποστηρίζει ο Perez στο βίντεό του. “Συνήθιζα να το κάνω παλιότερα, όχι πια, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση τώρα. Φαντάζομαι ότι ο Σουλτάνος του Μπρουνέι δε γνωρίζει ότι ο γιος του, πρίγκιπας Azim, είναι … ομοφυλόφιλος. Το γνωρίζω γιατί έχω περάσει χρόνο μαζί του”. 

“Είναι τόσο υποκριτικό ο γιος αυτού του ανθρώπου να είναι γνωστός ομοφυλόφιλος και τώρα να εφαρμόζει έναν νόμο για να λιθοβολεί μέχρι θανάτου τους gay άνδρες”.




Δες και αυτό!