Spice Girls: Η Mel B επιβεβαιώνει τις σεξουλικές σχέσεις με τη Geri Halliwell

06/04/2019
από

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως οι Spice Girl ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν περιοδεία στην Ευρώπη, η Mel B, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories», ότι έκανε σεξ με μια εκ των Spice Girls και συγκεκριμένα με την Geri Halliwell, την εποχή που μεσουρανούσαν.

«Ήμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Mel B.

«Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», συμπλήρωσε η Scary Spice.

Τη δική της απάντηση έδωσε μια εβδομάδα μέτά η Geri Halliwell, η οποία δήλωσε ότι αισθάνεται «πληγωμένη» από τις φήμες και θέλει να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα σε δήλωση της που δημοσιεύτηκε στην MailOnline, η Geri Halliwell επανέλαβε την αγάπη της για τις τέσσερις πρώην συνεργάτιδές της και αποκάλυψε πόσο ανυπομονούσε να περιοδεύσει μαζί τους αργότερα φέτος, με αφορμή την πολυαναμενόμενη επανένωση των Spice Girls.

«Είναι πολύ απογοητευτικό το ότι διαβάζω γι’ αυτές τις φήμες ξανά, ειδικά την Ημέρα της Μητέρας (στη Βρετανία). Η Geri αγαπά τις Spice Girls: Την Emma, τη Melanie, τη Melanie και τη Victoria. Θα ήθελε οι θαυμαστές να γνωρίζουν πως αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα απλά δεν είναι αλήθεια και έχουν υπάρξει πολύ επίπονα για την οικογένειά της».




Δες και αυτό!