Σεξ: Ηδονικό αστείο σε τρία γράμματα

29/03/2019

Ο ΤΑΖ επιστρέφει στις φιλικές του σελίδες και αναρωτιέται για το πότε θα πηδηχτεί, καλύπτοντάς το με διάφορες σοφιστείες.

Έχεις δει τον εαυτό σου σε βίντεο να κάνει σεξ; Θα πεθάνεις από τα γέλια κι από την ντροπή. Όλες αυτές οι στάσεις που έχεις θαυμάσει κατά καιρούς σε τσόντες κι επιχειρείς να τις αναπαράγεις όταν τις κάνεις σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μοιάζουν σαν να είναι επιθεώρηση του Σεφερλή, από τη φάση του «έπαθα κράμπα» μέχρι τη φάση του να είναι πολύ μαλάκας ο άλλος και να μην μπορεί να βρει την τρύπα ή να έχει πιει πολύ και για να του τον σηκώσεις να πέφτει το σαγόνι σου από την πίπα. Ή εσύ στα τέσσερα να προσπαθείς να ρουφήξεις την μπάκα σου που πιάνει στρώμα. Πραγματικά, θεωρώ ότι το σεξ είναι το μεγαλύτερο αστείο που έκανε ο Θεός στους ανθρώπους. Άντε πήγαινε εσύ να πασαλείψεις τον γκόμενο σου με ό,τι αποφάγια υπάρχουν στο ψυγείο, επειδή το είδες στις 9μιση Εβδομάδες και όλο αυτό να είναι ερωτικό. Ή να το κάνεις στις τουαλέτες του αεροπλάνου που καλά καλά δεν χωράει ένα άτομο.

Οι φαντασιώσεις δεκτές, το αποτέλεσμα όμως; Βλέπω σε κάτι ταινίες που πηδιούνται ενώ πάνω στην κουρτίνα πέφτει ένα πορτοκαλί φως κι αυτή ανεμίζει κι από κάτω είναι αναμμένα κεριά για να τονίσουν το πορτοκαλί. Το Αρκάδι θα γίνει κοπελιά αν πέσει η κουρτίνα πάνω στο κερί, οι «Απανθρακωμένοι Εραστές» θα γράφει την άλλη μέρα η Espresso. Μπορεί να τα γράφω αυτά επειδή μεγαλώνω και θυμάμαι ότι έχω κάνει όποια γελοιότητα υπάρχει στο άθλημα, μόνο σπαγκάτο δεν έχω κάνει και να κρεμαστώ από τον πολυέλαιο. Αλλά όλα αυτά με κάνουν και σκέφτομαι, μήπως το σεξ τελικά είναι λίγο υπερεκτιμημένο ή εγώ είμαι απλά αγάμητος; Μπερδεμένη απάντηση. Βγαίνεις και πηδιέσαι κάθε βράδυ, σε λένε τσούλα. Κάθεσαι σαν αγνή βιολέτα περιμένοντας κάποιον να κάνεις σχέση, σε λένε μαλακοβιολέτα. Προχωράς σε πιο άγρια μονοπάτια όπως το bdsm, σε λένε και ανώμαλο, οι ίδιοι οι gay φίλοι σου. Επιστρέφεις στη φάση της μαλακοβιολέτας και συνειδητοποιείς ότι περιμένοντας τον πρίγκιπα κάθε βράδυ σε ένα μπαρ, γίνεσαι αλκοολικός και μένεις άφραγκος, ψάχνοντας τον από το ίντερνετ δε καταλήγεις σε μια ακόμα θλιβερή μαλακία πάνω από το πληκτρολόγιο σου που σου ξέφυγαν κάτι ψιλά. Άσε που μπορεί να σου μπλοκάρει ο κομπιούτορας και να τρέχεις μετά. Το σεξ είναι και αγάπη και διασκέδαση και κώδικας επικοινωνίας, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι το Allou Fun Park για να δικαιώσεις ή να δικαιωθείς. Από την εμπειρία μου που έχω πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου πάνω στο πήδημα. Έσπρωχνε ο έρμος από πίσω στο μπαλκόνι, άρχισε κι ένα ψιλόβροχο, εγώ το είδα πολύ ποιητικό να με πηδάνε και να στάζει βροχή πάνω μου, έσκυψα λίγο παραπάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού, άνοιξε και μια καθαρίστρια το κελί της να βγει να κάνει τσιγάρο και μας παρακολουθούσε με απόλυτη απάθεια, βάζω τα γέλια και γλιστράω από το μπαλκόνι. Ευτυχώς, στο μισό μέτρο υπήρχε ζαρντινιέρα που με συγκράτησε και βγήκα μετά μέσα στα χορτάρια και γδαρμένος, όλοι (ναι ήταν κι άλλοι στην παρέα) είχαν παγώσει γιατί με θεωρούσαν πεθαμένο κι εγώ με ένα αθώο χαμόγελο να τους λέω, «συνεχίζουμε;» Σκάσανε όλοι στα γέλια κι από παρτούζα το κάναμε του νόου ας μπέτερ με βότκες. Νομίζω ότι τελικά μόνο με αθωότητα τα βγάζεις πέρα με το σεξ. Από το πιο soft μέχρι το πιο hardcore. Mόνο αν το δεις σαν παιχνίδι ενηλίκων χωρίς κριτική, το απολαμβάνεις.

Η οποιαδήποτε αναβάθμιση ή υποβάθμιση του είναι λάθος. Γιατί τελικά το σεξ, είναι απλά τρία γράμματα ευχαρίστησης και πλάκας. Εκτός από τη φορά που βρήκες τον σούπερ γουάου τύπο και είπατε να το συνεχίσετε και λίγο παραπέρα σαν επικοινωνία. Τότε ναι, είναι πολλά περισσότερα.

Tassos Theodoropoulos

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το [email protected] για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης




Δες και αυτό!