Η GLAAD τιμά Beyoncé και Jay-Z ως συμμάχους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

22/03/2019
από

Η Beyoncé κι ο JAY-Z αναμένεται να τιμηθούν ως σύμμαχοι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με το βραβείο Πρωτοπορίας της GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation).

Beyoncé and JAY-Z will receive the Vanguard Award at the #GLAADawards in Los Angeles on March 28th for their work promoting LGBTQ acceptance.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLAAD (@glaad) στις

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της GLAAD, ο σκοπός του βραβείου είναι να τιμήσει «συμμάχους που συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της αποδοχής των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» και αναγνωρίστηκαν ως υποστηρίκτριες/ές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους, την τέχνη τους, τις ταινίες τους και τα social media για να προωθήσουν την ισότητα.

«Όταν μιλάει η Beyoncé κι ο JAY-Z, ο κόσμος εμπνέεται κι όσον αφορά στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, οι φωνές αποδοχής τους ακούγονται δυνατά και ξεκάθαρα» , τονίζει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της GLAAD, Sarah Kate Ellis, στο επίσημο δελτίο τύπου για το βραβείο Vanguard (Βραβείο Πρωτοπορίας).

Η οργάνωση GLAAD ανακοίνωσε ότι οι Beyoncé και JAY-Z, γνωστοί και ως The Carters, θα παραλάβουν το βραβείο στην 30ή τελετή απονομής των GLAAD Awards στις 28 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Beverly Hilton» του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια.

Με το βραβείο Vanguard έχουν τιμηθεί στο παρελθόν η Cher, η Janet Jackson, η Elizabeth Taylor, ο Antonio Banderas και πέρσι η Britney Spears.




Δες και αυτό!