«Έχετε HIV. Lol.»: Ντοκιμαντέρ για τον άνδρα που μόλυνε σκόπιμα τους συντρόφους του

17/03/2019
από

Φως στην υπόθεση του Daryll Rowe, του κομμωτή από το Εδιμβούργο, που ήταν φορέας του HIV, και μόλυνε σκόπιμα άλλους άντρες, ρίχνει ένα ντοκιμαντέρ του BBC.

Ο νεαρός Rowe είναι το πρώτο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο που καταδικάστηκε μετά από την σκόπιμη μόλυνση ανδρών με HIV και τώρα κάποια από τα θύματά του αποφάσισαν να βγουν από την ανωνυμία για να μιλήσουν δημοσίως για πρώτη φορά.

Για πάνω από 18 μήνες, ο Daryll Rowe εκτελούσε μια επικίνδυνη εκστρατεία με στόχο να ξεγελάσει τους άνδρες να κάνουν σεξ χωρίς προστασία μαζί του. Κάποιες φορές τους ξεγελούσε και κάποιες σαμπόταρε τα προφυλακτικά με τρύπες ή τα έσκιζε Στο ντοκιμαντέρ του BBC αποκαλύπτεται το πώς ξεγέλασε τους ερωτικούς του συντρόφους με τα προφυλακτικά και αργότερα έστελνε κυνικά μηνύματα που έγραφε: «Έχετε HIV. Lol.».

Στο ντοκιμαντέρ εξετάζεται – μέσα από τις μαρτυρίες των θυμάτων – η καταστροφική επίδραση της ψυχολογικής κακοποίησης των θυμάτων, αλλά και το πώς η μητέρα του Daryll Rowe, Jacqui, προσπαθεί να κατανοήσει τα εγκλήματα του γιου της. Παρουσίαζεται επίσης και μια τηλεφωνική συνέντευξη του Daryll από την φυλακή.

«Θα ήθελα να πω στους άντρες στη Σκωτία και στην Αγγλία ότι λυπάμαι πραγματικά για τη συμπεριφορά μου, επειδή ήμουν τόσο απερίσκεπτος. Το βασικότερο είναι ότι ελπίζω ότι θα μπορέσουν να με συγχωρήσουν μια μέρα και θα προσπαθήσουν να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή και να το αφήσουν πίσω τους».

Ορισμένα από τα θύματα του μίλησαν για πρώτη φορά.

Δείτε ακόμα: Ιστοσελίδα gay πορνό κατεβάζει τα βίντεο του άνδρα που μόλυνε επίτηδες άλλους με HIV




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!