Κέρδισε προσκλήσεις για τις εμφανίσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού του Νότου

14/03/2019
από

Το περιοδικό antivirus κληρώνει από 2 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 25/3 & τη Δευτέρα 8/4 για την παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού του Νότου (για τον διαγωνισμό βλ. παρακάτω).

Η Μαρία Παπαγεωργίου για ακόμη μια χρονιά ομορφαίνει τις Δευτέρες μας στο club του Σταυρού του Νότου από Δευτέρα 18 Μαρτίου μόνο για 4 παραστάσεις.

Πλαισιωμένη από έξι αφοσιωμένους συνεργάτες και με ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά, νεότερα και ολοκαίνουρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια, οι Δευτέρες στο Club του Σταυρού του Νότου δε θα έχουν απλώς μουσική. Θα προσφέρουν μία συναισθηματική εμπειρία, βαθιά κι αληθινή από αυτές που θυμάσαι για καιρό και δεν θέλεις να χάσεις.

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα, μετά τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδώρακη και το άλμπουμ «Αλληλογραφία», τη συλλεκτική εμφάνιση στο Six D.O.G.S, την παρουσίαση του ξεχωριστού HomeBound Project και τα νέα τραγούδια της , επιστρέφει στον χώρο όπου καθιερώθηκε από τις 18 Μαρτίου και για τέσσερις Δευτέρες μόνο!

Στο πρόγραμμα της Μαρίας, το οποίο πάντα είναι γραμμένο στο χέρι, έχουν σημειωθεί κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας, διασκευές, παραδοσιακά τραγούδια και διεθνή ακούσματα. Στο τέλος βέβαια, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να ακουστεί κάτι που ποτέ δεν περίμενες.

 Στις εμφανίσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου θα βρείτε τα άλμπουμ και το βιβλίο της.

Ακολουθείστε την:
Facebook 
Youtube
Instagram

facebook event

Για τον διαγωνισμό

Το περιοδικό antivirus κληρώνει από 2 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 25/3 & τη Δευτέρα 1/4 για την παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού του Νότου.

Οι νικήτριες/τές θα ενημερωθούν προσωπικά με email την Παρασκευή 22/03, μετά τη μία το μεσημέρι. Οι νικήτριες/τές θα παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους 30’ τουλάχιστον, πριν την έναρξη, από το ταμείο, αναφέροντας το όνομά τους και το antivirus.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, απλά συμπλήρωσε την φόρμα:
Δες και αυτό!