Οι Les Dégommeuses είναι κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο κι εσύ μπορείς να φτιάξεις μια αφίσα γι’ αυτά

08/03/2019
από

Οι Les Dégommeuses είναι κορίτσια και παίζουν και ποδόσφαιρο.

Συμμετέχουν στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Γαλλία από 7 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2019 και διοργανώνουν έναν διαγωνισμό αφίσας με τρία έπαθλα αξίας 800 ευρώ (το καθένα).

Η προθεσμία υποβολής για το σχεδιασμό αφισών είναι μέχρι τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου.

Η πρόσκληση συμμετοχής 

Σε όλο τον κόσμο, πάνω στα ψηλά χόρτα των χωραφιών της εξοχής, στα πήλινα εδάφη των δήμων, και στα συνθετικά εδάφη των πόλεων, αυτές αψηφούν – μερικές φορές χωρίς συνειδητή προσπάθεια – τα πρότυπα και τις προσδοκίες των φύλων. Αντιμετωπίζουν την προκατάληψη, επιβεβαιώνουν τον εαυτό τους, καταλαμβάνουν χώρο. Είναι οι ποδοσφαιρίστριες.

Οι Les Dégommeuses (στα αγγλικά “The Unseaters”) επιθυμούν να τις ενώσουν και να τις γιορτάσουν κατά τη διάρκεια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία από τις 7 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου 2019.

Επικαλούμαστε λοιπόν τα ταλέντα σας για να δώσετε μορφή σε αυτές τις ποδοσφαιρίστριες και να σχεδιάσετε αφίσες που θα εκθεθούν στα τείχη του Παρισιού και των άλλων πόλεων υποδοχής κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δυνατές, γρήγορες, τεχνικές, πρόθυμες, ελεύθερες: έτσι φανταζόμαστε εμείς, Les Dégommeuses, τις ποδοσφαιρίστριες. Queer, badass, cute ή WTF – σχεδιάστε τες όπως θέλετε, αλλά να θυμάστε ότι ο διαγωνισμός αυτός σκοπεύει να τονίσει την ποικιλομορφία τους.

Βασιζόμαστε στη δημιουργικότητά σας!

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Υποβολές μέχρι τις 7 Απριλίου 2019 – 12 π.μ.
Βραβεία: 3 x 800 €

Τεχνικές πληροφορίες

Μέγεθος: PORTRAIT / A2 (420 x 594 mm) / 300 DPi
Αρχεία: JPG / PNG
Μέγιστο βάρος: 50 MB

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!