Θέλει να είναι στο πρώτο ομόφυλο ζευγάρι του Strictly Come Dancing

07/03/2019
από

Ο Έιτζεϊ Πρίτσαρντ θέλει να γίνει ο πρώτος επαγγελματίας χορευτής του Strictly Come Dancing που θα συμμετέχει με ομόφυλο ζευγάρι.


Το ballroom και latin show του BBC δεν έχει ακόμα επιτρέψει τη συμμετοχή ομόφυλου χορευτικού ζευγαριού, παρόλο που πολλές διάσημες προσωπικότητες, επαγγελματίες χορεύτριες/τές και μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν εκφράσει την επιθυμία ότι το θέλουν.

Ο Έιτζεϊ, ο οποίος εμφανίζεται από το 2016 και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χορευτικό του σύντροφο, δήλωσε ότι θέλει 100% να συμμετέχει μαζί του στο show και μάλιστα, αν είναι να το κάνει κάποιος θέλει να είναι ο ίδιος.

Το Strictly Come Dancing είναι ένα τηλεοπτικό Βρετανικό χορευτικό show, που συμμετέχουν διασημότητες και επαγγελματίες χορεύτριες και χορευτές.


Μιλώντας στο MailOnline είπε:

“Αν αποφασίσουν να επιτρέψουν ομόφυλα ζευγάρια στο φετινό Strictly, εγώ 100% θέλω να είμαι ο πρώτος επαγγελματίας χορευτής που θα το κάνει. Εάν είναι να γίνει, θα ήθελα να είμαι εγώ.

Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, αλλά εάν υπάρξουν ομόφυλα ζευγάρια, θα είναι τόσο μαγευτικά.

Κι είμαι πολύ ανοιχτός σ’ αυτό. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να βλέπουν τα σώματα να κινούνται, δεν έχει σημασία [το φύλο τους].” 




Δες και αυτό!