Δείτε την εμφάνιση του gay πρίγκιπα της Ινδίας σε Queer Pride

27/02/2019
από

Ο πρίγκιπας Manvendra κι ο δούκας του Hanumanteshwar γιόρτασαν μαζί το τέλος του αντι-gay νόμου της Ινδίας στο Ahmedabad Queer Pride στο δυτικό Gujarat της Ινδίας την Κυριακή (24 Φεβρουαρίου).

Παρακολούθησαν τη δεύτερη παρέλαση υπερηφάνειας της πόλης ever και την πρώτη, από τότε που η Ινδία αποποινικοποίησε το σεξ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο δείχνουν τους γαλαζοαίματους να περπατούν ανάμεσα στα πλήθη στο Ahmedabad. Ο πρίγκιπας συμμετείχε φορώντας ένα πολύ μακρύ φουλάρι στα χρώματα του ουράνιου τόξου γύρω από τον λαιμό του, αφήνοντάς το να πέφτει πίσω στην πλάτη του.

Ο πρίγκιπας Manvendra Singh Gohil είναι ο 39ος άμεσος απόγονος της 650χρονης δυναστείας Gohil της Rajpipla στο κράτος Gujarat στη δυτική Ινδία. Είναι ο πιο πιθανός κληρονόμος του Maharaja της Rajpipla. Ο Πρίγκιπας έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος το 2006 και αρχικά απορρίφθηκε από την οικογένειά του. Από τότε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πίεσης της Ινδίας για την ισότητα των LGBTI ατόμων.

Πέρυσι ξεκίνησε μια σειρά μαθημάτων για LGBTI ζητήματα σε συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο, ενώ ετοιμάζει να ανοίξει ένα LGBTI κέντρο στο χώρο του παλατιού του.

https://avmag.gr/83902/o-gay-prigkipas-tis-indias-metatrepi-to-palati-tou-se-lgbt-kentro/




Δες και αυτό!