Η Ariana Grande επιστρέφει στο Manchester στη σκηνή του Pride 

26/02/2019
από

Άφοβη, τολμηρή, δυνατή, αγωνίστρια, η Ariana Grande βάλθηκε να πατάξει τον φόβο επιστρέφοντας στην ίδια πόλη, που είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της.

Αυτή τη φορά έρχεται πιο αποφασισμένη από ποτέ, ως κεντρικό όνομα στη σκηνή του Manchester Pride.

Η Ariana Grande θα ανέβει στη σκηνή του Manchester Pride, που διεξάγεται 23-26 Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, την Κυριακή 25 Αυγούστου.


Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα επιστρέψει στην πόλη για να γιορτάσει την ισότητα των LGBTQ ατόμων και την περηφάνια, δύο χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση, που είχε λάβει χώρα στο show της, στο Manchester Arena.

Η τραγική επίθεση του 2017 άφησε πίσω της 22 νεκρά άτομα νεαρής ηλικίας και 59 τραυματισμένα. Η Grande δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη: “Έχει ραγίσει η καρδιά μου” , “Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο λυπημένη. Δεν έχω λόγια” , είχε δηλώσει.

https://avmag.gr/75977/tromokratiko-chtypima-sti-synavlia-tis-ariana-grande-me-22-nekrous/

Φέτος επιστρέφει για να απονείμει φόρο τιμής στα θύματα, να βάλει τέλος στον φόβο και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις για όλες/όλους μας.

Η Grande θα ερμηνεύσει επιλεγμένα τραγούδια από την περιοδεία της Sweetener World Tour και θα είναι το πρώτο όνομα στο Manchester Pride Live στο Mayfield.

Το φεστιβάλ live μουσικής, που ήταν παλαιότερα γνωστό ως The Big Weekend, μεταφέρθηκε στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, κοντά στο σταθμό Manchester Piccadilly, μιας και τα τοπικά σχέδια ανάπτυξης ακινήτων ανάγκασαν την εκδήλωση να μετακινηθεί από το gay χωριό της πόλης.

Την Grande θα ακολουθήσουν στη σκηνή οι Bananarama, Becky Hill, Kim Petras, Liverty X, Pixie Lott και Louisa.

Για εισιτήρια κάντε κλικ εδώ.




Δες και αυτό!