Νέα απολυτήρια σχολείων ή τίτλους σπουδών είναι υποχρεωμένα να εκδίδουν τα  εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε άτομα που έχουν κάνει χρήση της νομοθεσίας για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

Το έγγραφο (δημοσιεύτηκε εχθές από το t-zine.grυποχρεώνει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εκδίδουν νέα απολυτήρια σχολείων ή τίτλους σπουδών σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πρόκειται για έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας προς όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με Αριθμό Πρωτοκόλλου 1176 της 3-11.2017.

Τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα μπορούν να το δουν παρακάτω.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!