Drag Queen Zombies: Το αποκριάτικο πάρτι από τους Rainbow Dancers

08/02/2019
από

Το αποκριάτικο πάρτι των Rainbow Dancers είναι γεγονός. Αυτήν την φορά με μια θεματική σοκ! Είναι γεγονός ότι πολλές μεγάλες drag queen έχουν γεννηθεί μέσα σε αποκριάτικα πάρτι. Στη δικιά μας περίπτωση λοιπόν πολλές θα γεννηθούν νεκρές.

Drag Queen Zombies!

Μπορείς να είσαι μια από αυτές ή απλά ένα καθημερινό zombie. Μπορείς φυσικά να είσαι και μια fabulous Drag Queen, ή απλά μια πάπια. Όλα τα εύκαιρα προς κατανάλωση μυαλά είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το πάρτι.

Στον μαγευτικό καινούργιο μας χώρο. Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin Tango Club ενός μοναδικού χώρου ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα, την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη. Στην Θεσσαλονίκης 17 Κεραμεικός.

Αν πάλι είσαι ένα zombie που ονειρεύεται να γίνει ένα νεκρό αστέρι αλλά δεν ξέρεις ακόμα πως να συρθείς σωστά μην ανησυχείς καθόλου .Από τις 21:00 μέχρι τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα από τον δάσκαλο των Rainbow Dancers Dimitris Kokkonis στην ποιο κατάλληλη για την βραδιά χορογραφία στο Thriller του Michael Jackson.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το πάρτι μας από τις 22:00 μέχρι τις 02:00. Θα ξεφαντώσουμε με ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Mambo, Cha-cha-cha, Rumba ,Rock & Roll και Tango.

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Δεν χρειάζεται υψηλό επίπεδο στον χορό άλλωστε ας είμαστε ρεαλιστές, τα άκρα όλων των καλεσμένων θα είναι εντελώς άκαμπτα από την σήψη και τα σκουλήκια.

Θα υπάρξει φυσικά και ο ετήσιος διαγωνισμός κουστουμιού για τα τρία καλύτερα zombies της βραδιάς. Επίσης μια ακόμα λοταρία με δώρα για νεκρούς και ζωντανούς.


INFO

Drag Queen Zombies
Αποκριάτικο πάρτι από τους Rainbow Dancers

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 9 μ.μ. – 2 π.μ
Είσοδος: με 7 ευρώ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό
Χώρος: Danzarin, Θεσσαλονίκης 17, 11851 Αθήνα

Facebook Event

Μην το χάσετε!




Δες και αυτό!