Ο πιο queer αρρενωπός ομοερωτικός εικονογράφος του Instagram

06/02/2019
από

Ο Ego Rodriguez είναι ένας queer καλλιτέχνης και εικονογράφος που εδρεύει στο Λονδίνο. Δημιούργησε έναν υπέροχο λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται το έργο του και τη δουλειά του με τον κόσμο. Σήμερα, έχει έχει πάνω από 62.000 followers.

Ο Taylor Henderson από το pride.com τον ρώτησε σχετικά με τις καλλιτεχνικές επιρροές του, αλλά και τη διαδικασία της δημιουργίας.

O Rodriguez απαντά ότι οι κύριες επιρροές του προέρχονται από τη ζωή του, από χαρακτήρες που τον εντυπωσίασαν, αλλά κι από τη μουσική, τα βιβλία, την ιστορία. Από εικόνες που θαυμάζει κι από στιγμές που μένουν χαραγμένες μέσα του για κάποιο λόγο.

Το ύφος του μοιάζει με αφίσα κι η αισθητή του με διαφήμιση, όμως αφήνει μόνο την εικόνα να “μιλήσει” από μόνη της, χωρίς ατάκες και μόττο. Καλλιτέχνες όπως ο Gruau, ο Mucha, ο Klimt κι ο Erté άσκησαν μεγάλη επιρροή στη διαμόρφωση του προσωπικού του ύφους.

Λατρεύει τις αντιθέσεις και τον φωτισμό και πάντα ξεκινά ένα σχέδιο με βάση μία ιδέα. Διαβάζει βιβλία και βλέπει ταινίες. Έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις στη δημιουργική του διαδικασία, μιας και πολλές φορές αυτό που έχει στο μυαλό του δεν είναι το ίδιο εύκολο να αποτυπωθεί στο χαρτί. Συχνά, μία απλή μελέτη, πάνω σε κάτι, καταλήγει να γίνει ένα αριστούργημα. Αλλά, υπάρχουν και φορές, που ξαφνιάζει ο ίδιος τον εαυτό του, ολοκληρώνοντας κάτι, που πίστευε, αρχικά, ότι δε θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Thursday blues with @raphael_say #egorodriguez #illustration #art

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ego Rodriguez (@egorod) στις




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!