Ομοφοβική επίθεση σε gay ζευγάρι από ομάδα ανδρών στο Ώστιν

22/01/2019
από

Ένα gay ζευγάρι από το Ώστιν του Τέξας δήλωσε ότι μια ομάδα ανδρών τους ακολούθησε, τους επιτέθηκε και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Ο Spencer Deehring και ο Tristan Perry βγήκαν την Παρασκευή (18 Ιανουαρίου) το βράδυ για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου. Με την παρέα τους, πήγαν σε πολλά μπαρ, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό ειδήσεων KXAN, το ζευγάρι είχε πιει μόνο δύο ποτά, ώστε να είναι αρκετά νηφάλιοι για να οδηγήσουν στην επιστροφή για το σπίτι.

Ο Deehring μίλησε για το τι συνέβη γύρω στις 2:45 το πρωί, όταν έφυγαν από το τελευταίο μπαρ. Λόγω των τραυματισμών του, ο Perry υπέστη απώλεια μνήμης και δε θυμάται την επίθεση.

Καθώς το ζευγάρι περπατούσε χέρι-χέρι επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό τους, ο Deehring είπε ότι ένας άνθρωπος τους ακολούθησε και χρησιμοποίησε μια ομοφοβική έκφραση.

Ο Deehring απάντησε λέγοντας κάτι σαν: «Λυπάμαι, δε μπόρεσα να σας ακούσω» .

Τότε, ο Deehring είπε ότι ο άντρας κάλεσε κάποιους φίλους του και μία ολόκληρη ομάδα άρχισε να ακολουθεί τον ίδιο και τον Perry.

«Ξεκίνησαν να μας ακολουθούν φωνάζοντας κάθε βρισιά που μπορείτε να σκεφτείτε» , δήλωσε στο KXAN.

«Το τελευταίο πράγμα που είπα σε έναν από τους τύπους, προτού μας επιτεθούν, είναι πως «δεν έχω τίποτα περισσότερο να σας πω για εμάς, πηγαίνουμε απλώς σπίτι, αφήστε μας ήσυχους» .

Σύμφωνα με τον Deehring, οι άνδρες επιτέθηκαν ξαφνικά στο Perry, τον μαχαίρωσαν, του έσπασαν τη μύτη του και έπεσε στο έδαφος, όπου συνέχισαν να τον χτυπούν.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τους σταματήσω να τον κλοτσούν, γιατί με ένα χτύπημα στο κεφάλι ίσως να ήταν νεκρός» , είπε ο Deehring.

 

Ένας παρευρισκόμενος είδε ότι συνέβη και κάλεσε το 911. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Perry παραμένουν στο νοσοκομείο λόγω των τραυματισμών τους. Ο Perry υπέστη ρήξη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μια σπασμένη μύτη. Τα δόντια του ήταν επίσης χτυπημένα από την επίθεση και έχει πόνο στην πλάτη και στον αυχένα, καθώς και ελαφριά απώλεια μνήμης.Το Deehring υπέστη επίσης τραυματισμούς, πρήξιμο και μώλωπες.

Μετά τη μετακόμιση στο Ώστιν, ο Perry δήλωσε ότι περίμενε πως «όλοι θα είναι τόσο ανοιχτοί» . Το Ώστιν είναι γνωστό ως μία φιλελεύθερη πόλη.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το σκέφτονται και παραβλέπεται, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε» , πρόσθεσε.




Δες και αυτό!