Αμερικανός ποδοσφαιριστής έκανε coming out για να εμπνεύσει κι άλλους LGBT+ αθλητές

21/01/2019

Το σύντροφό του αποφάσισε να συστήσει μέσα από το Instragram ένας ποδοσφαιριστής από τις ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον 25χρονο Matt Pacifici, ο οποίος δήλωσε στο OutSports, ότι το coming out του έχει ως στόχο να βοηθήσει άλλους αθλητές.

https://www.instagram.com/p/BFUodGQLWm6/

“Όταν είσαι σε μια σχέση που σε κάνει χαρούμενο και βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπαίκτες σου να ανεβάζουν φωτογραφίες με τις συντρόφους τους, αισθάνεσαι κάπως περίεργα που δεν μπορείς και εσύ να το κάνεις. Θέλεις να το μάθουν. Η σχέση μου είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο στη ζωή μου”. 

https://www.instagram.com/p/BlnvluuDTPM/

“Όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν coming out τόσο πιο εύκολο θα γίνει για τους υπόλοιπους”.

Ο Pacifi ανέβαζε μια φωτογραφία του με τον σύντροφό του Dirk Blanchat με τη λεζάντα “Τι εννοείς ότι δεν στο είπα;

https://www.instagram.com/p/Bs3pXUnBG-B/?utm_source=ig_embed

Μ’ αυτό τον τρόπο έκανε coming out κι ο Dirk Blanchat.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!