Ρωσική ιστοσελίδα αναζητά άνδρες για να κυνηγήσουν ομοφυλόφιλους σε 12 περιοχές της Ρωσίας

20/01/2019

Μια ρωσική σελίδα στο internet που είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της LGBT+ κοινότητας στο παρελθόν επειδή παρακινούσε τον κόσμο να “ξεμπροστιάζει τα queer άτομα και να τα βασανίζει”, είναι και πάλι οnline, αναζητώντας αυτή τη φορά κυνηγούς για να “καθαρίσουν” τη χώρα .

Τον Απρίλιο του 2018 ο ιστότοπος, που είχε εμπνευσθεί από τη ταινία Saw, ενθάρρυνε τους ομοφοβικούς να βασανίζουν τα LGBT+ άτομα.

Ο δικτυακός τόπος φαίνεται να είναι ενεργός και πάλι δημοσιεύοντας μια εκκληση για δράση, ψάχνοντας «αθλητικούς, επιθετικούς και δυναμικούς» άνδρες για να επιτεθούν στους LGBTI ανθρώπους, με αντάλλαγμα χρηματικές αμοιβές.

Οι διοργανωτές πληρώνουν έως και 300.000 ρούβλια για κάθε «έργο» ενώ παρέχουν στους κυνηγούς νομική προστασία.

«Εργαζόμαστε ήδη και σας προσκαλούμε να κυνηγήσετε ομοφυλόφιλους σε 12 περιοχές της Ρωσίας», αναφέρει ο ιστότοπος.

“Οι περιοχές αυτές είναι η Σταυρούπολη, η Δημοκρατία της Τσετσενίας, η Δημοκρατία του Νταγκεστάν, η περιφέρεια της Σαμάρα, η περιφέρεια του Σβερντλόφσκ, η Δημοκρατία του Μπασκορτοστάν, η Δημοκρατία του Ταταρστάν, η Δημοκρατία της Ουδούρτης, η περιοχή Τσελιάμπινσκ, η περιφέρεια Perm και η Orenburg περιοχή ».

Οι ενέργειες που αυτοί οι κυνηγοί θα πρέπει να εκτελέσουν περιλαμβάνουν τον εντοπισμό των LGBTI ανθρώπων, την απαγωγή τους και την παράδοση τους στην Τσετσενία.

«Μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από τη θανάτωσή τους», διευκρινίζει επίσης ο ιστότοπος.

Επιπλέον, η περιγραφή παρέχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου οι φιλόδοξοι κυνηγοί μπορούν να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!