Εβραϊκές & μουσουλμανικές απεικονίσεις ομόφυλων ζευγαριών έγιναν viral

17/01/2019
από

Ο Caleb, που αυτοπροσδιορίζεται ως “brown trans guy” είναι ο εικονογράφος, που έχει προσελκύσει πάνω από 70.000 retweets και likes, με τις εβραϊκές και μουσουλμανικές απεικονίσεις των ομόφυλων ζευγαριών του.


Ο Caleb στόχοποιηθηκε μετά από αυτό και για τον λόγο αυτό έγραψε: “Το έχω διαγράψει, γιατί έλαβα πολλά μηνύματα από αγνώστους, που μου έλεγαν ότι άξιζε να πεθάνω, επειδή είμαι θρησκευόμενος και ΛΟΑΤΚΙ άτομο.” 


Ο Caleb ανέφερε επίσης ότι “το Twitter δεν έχει κάνει τίποτα” για να απαλλαγεί από τους κακοποιητικούς ανθρώπους, παρόλο που τους ανέφερε, “φοβάμαι κι εγώ τους ομοφοβικούς” πρόσθεσε.

Αυτή η κακοποίηση περιελάμβανε πολλά tweets από τους ανθρώπους που έλεγαν στον Caleb , ότι είχαν ζητήσει από τον Θεό, ή τον Αλλάχ, να τον τιμωρήσει με τρομακτικούς τρόπους. Προσευχήθηκαν λέει: “τα πόδια σας να σπάσουν, οι καλλιέργειες σας να εξαφανιστούν, κι οι πόλεις σας να καλυφθούν κάτω από τον ωκεανό” . Ένας άλλος ζήτησε από τον Θεό να του “καταστρέψει το νωτιαίο μυελό” , ενώ μια άλλη, ιδιαίτερα φριχτή κατάρα, έκανε έκκληση στον Αλλάχ να «φέρει το ισοδύναμο του Μαύρου Θανάτου, του Έμπολα, της χολέρας κτλ, σε αυτούς τους ανθρώπους που βλάπτουν και διαιρούν τους λαούς.” 


Βεβαια, ο Caleb έλαβε πολλά μηνύματα και από ανθρώπους, που αγκάλιασαν τη θρησκευτική gay τέχνη του, και είδαναναγνωρισαν τον εαυτό τους στις απεικονίσεις του:

“Το αγαπώ. Ως ένα lgtbq άτομο στη μεση Ανατολή το χρειάζομαι πραγματικά.” 

“Είμαι μουσουλμάνος και αμφιφυλόφιλος, pls μην το διαγράψετε αυτό. Είμαι πραγματικά ευτυχής που τελικά βλέπω κάτι τέτοιο στο χρονοδιάγραμμά μου, είναι όμορφο! ευχαριστώ.” 

“Είμαι Εβραίος και μου αρέσει. Ζεσταίνει την καρδιά μου να βλέπω θρησκευτικό LGBT περιεχόμενο.” 

“Η τέχνη σας είναι έμπνευση και το γεγονός ότι είστε θρησκευόμενο άτομο και LGBT+ άτομο, δείχνει ότι αυτά μπορούν να συνυπάρξουν.” 

“Μαθαίνω πολλά για τον πολιτισμό σας και πώς βλέπετε τον κόσμο από την τέχνη σας. Είναι δύσκολο να λαμβάνετε αρνητικά σχόλια, αλλά συνεχίστε! Ποτέ μην τα παρατάτε!” 

“Είναι δύσκολο να είσαι η φωνή της αλλαγής και να δέχεσαι τόσο πολύ κακοποίηση. Αλλά κυριολεκτικά σώζεις ζωές.” 

“Παρά το μίσος, βοηθάτε τους LGBT ανθρώπους που είναι Εβραίοι ή Μουσουλμάνοι και τους λέτε ότι είναι εντάξει να είναι ο εαυτός τους και ότι αξίζουν την αγάπη” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!