Αυτό το gay μπαρ ζητούσε από τους φωτογράφους του να βγάζουν μόνο “καυτά και γυμνασμένα αγόρια”

17/01/2019

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ένα gay μπαρ στη Μελβούρνη, για τις οδηγίες που έδινε στους φωτογράφους που απασχολούσε, ζητώντας τους να φωτογραφίζουν μόνο  “καυτά και γυμνασμένα αγόρια”.

Ο λόγος για τον μπαρ Poof Doof, το οποίο τύπωνε τις οδηγίες αυτές και τις μοίραζε στους φωτογράφους της. Σύμφωνα λοιπόν μ΄αυτές, δεν έπρεπε να φωτογραφίζουν “γυναίκες”, “λεπτά αγόρια”, “αγόρια με κακό δέρμα” και όσα ήταν “ατημέλητα”. Έπρεπε επίσης να περιορίζονται σε 4 – 5 φωτογραφίες με Drag Queens (και μόνο αυτές που θεωρούνταν οι καλύτερες).

Η είδηση έγινε γνωστή, μετά από μια εικόνα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας φωτογράφος που δούλευε στο συγκεκριμένο μπαρ.

 

Η αντίδραση του κόσμου οδήγησε στη συγγνώμη της υπεύθυνης του μαγαζιού, η οποία υποστήριξε ότι το χαρτί με τις οδηγίες μοιράστηκε το 2011 και ότι τίποτα απ΄αυτά που αναφέρει δεν ισχύουν πλέον. Κατηγόρησε δε τον φωτογράφο ότι το κράτησε για να το χρησιμοποιήσει εναντίον της επιχείρησης.

“Είναι κρίμα που ο συγκεκριμένος φωτογράφος θεώρησε ότι ήταν τόσο αδικημένος [με τη απόλυσή του] που θέλησε να κάνει κακό στην επιχείρησή μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!