Secret Santa Latin Party

21/12/2018
από

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι των rainbow dancers είναι γεγονός.
Πριν της διακοπές των Χριστουγέννων οι Rainbow Dancers σας καλούν όλους σε ένα ξεφάντωμα για να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων. Θα χορέψουμε με ρυθμούς Salsa,Tango Bachata, merengue, reggaeton, mambo , Rock & Roll αλλά και φυσικά Fox trot αφού στην λίστα μουσική θα έχουμε και πολλές χορευτικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες

Σε έναν υπέροχο χώρο στο Loukoumi Bar & Loukoumi #10 ένα από τα ποιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου. Ακριβώς απέναντι από το Loukoumi Bar το Lab είναι ένας υπέροχος χώρος εκδηλώσεων τον οποίο οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν διαθέσει για την στήριξη πολλών ομάδων της LGBTQI+ κοινότητας. Σε περιπτώσει που μπερδευτείτε απλά ακολουθείστε τους μονόκερους.

Το κάθε άτομο που θα παραβρεθεί στο πάρτι μπορεί να φέρει ένα μικρό δωράκι αξίας έως 3-4 ευρώ το οποίο κατά προτίμηση να είναι unisex( δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί να τύχει). Στην συνέχεια θα περάσει λοταρία με τα ονόματα όλων όσων έχουν φέρει δώρα ώστε τυχαία να γίνει ανταλλαγή δώρων για την νέα χρονιά.
Be creative and funny. Μπορείτε να φτιάξετε και κάτι και να φέρετε. Ένα ταψί μπακλαβά παράδειγμα!

Όπως πάντα θα διασκεδάσουμε με ξέφρενους Latin ρυθμούς ομαδικές χορογραφίες από τον Dimitris Kokkonis. Μια ολοκαίνουργια μουσική λίστα σας περιμένει γεμάτη από τις υπέροχες καλοκαιρινές Latin επιτυχίες.

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από χορό.Είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε την εμπειρία του να είσαι μέλος των Rainbow Dancers . Ελάτε να χορέψετε μαζί μας ή απλά να πιούμε ένα ποτό παρέα και να περάσουμε μια ακόμα μαγική βραδιά.

Μην το χάσετε!


INFO

Τοποθεσία: Loukoumi Bar (Πλατεία Αβησσυνίας 3 & 10)
Ημερομηνία: 22/12 στις 21:30
Είσοδος:  6€ με κρασί ή μπύρα και δυνατότητα ποτού με έξτρα 2€
Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.




Δες και αυτό!