Δεν έχεις βιώσει ακόμη την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής; Κανένα πρόβλημα. Ο καθένας πρέπει να παίρνει τον χρόνο του και να μπαίνει στον κόσμο αυτό, όταν νιώθει πραγματικά έτοιμος. Πριν όμως την πρώτη σου φορά, υπάρχουν αρκετά που καλό θα ήταν να γνωρίζεις.

Εμείς θα σoυ πούμε 10 απ΄αυτά…

Το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση

Τις περισσότερες φορές η αναπαραγωγή της σεξουαλικής επαφής στα – μέινστριμ- μέσα δεν είναι καθόλου συμπεριληπτική και πολλές φορές σε γεμίζει ενοχές. Να θυμάσαι, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπεις και κύριως σε σχέση με τη gay σεξουαλικότητα.


Τα προφυλακτικά είναι ο καλύτερος φίλος σου

Δεν υπάρχει κανένα ταμπού, κανένα στερεότυπο, καμία ντροπή που να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τη χρήση του.


Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι κάτι που χρειαζόμαστε

Σίγουρα όσο πιο ενημερωμένος είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα προσαρμοστείς στον κόσμο του σεξ. Τώρα, μιας και το εκπαιδευτικό μας σύστημα υστερεί σε τέτοια θέματα, οι φίλοι και οι γνωστοί είναι αυτοί που καλούνται να παίξουν αυτό τον ρόλο.


Η χρήση λιπαντικού είναι εξίσου απαραίτητη

Σημαντικός σύμμαχος όταν μιλάμει για gay sex (κι όχι μόνο). Μην το ξεχνάς, ειδικά αν είσαι πρωτάρης!


Το σεξ δεν έχει να κάνει με “το ποιος είναι ο καλύτερος”…

Το σεξ δεν είναι διαγωνισμός και το “καλό σεξ” είναι κάτι το υποκειμενικό. Σημασία έχει στο τέλος να έχουν περάσει καλά όλοι οι συμμετέχοντες, Μην αγχώνεσαι λοιπόν αν είσαι καλός. Απλά απόλαυσέ το!


Ο καθένας έχει τα θετικά και τα αρνητικά του

Κανείς δεν είναι τέλειος. Κάποιοι είναι καλοί σε κάποια πράγματα, άλλοι σε κάποια άλλα!


Κάποιες στάσεις χρειάζονται περισσότερη προετοιμασία

Δες τι σου αρέσει και κάνε ότι χρειάζεται, ώστε εκείνη τη στιγμή να είσαι αρκετά χαλαρός. Μια σωστή προετοιμασία… πάντα βοηθά!


Το πορνό είναι αποτελέσμα φαντασίας

Το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει μοντάζ.


Όλα τα σώματα είναι όμορφα

Επειδή έχεις συνηθίσει την προβολή συγκεκριμένων σωμάτων, δεν σημαίνει πως κι αυτά είναι τα μόνα που υπάρχουν. Κάθε σώμα (όπως και το δικό σου) έχει τη δική του ομορφιά και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την ανακαλύψεις!


H πρώτη φορα συνήθως δεν είναι και καλύτερη

Μην απογοητευτείς αν η πρώτη σου φορά δεν είναι αυτό που περίμενες. Μην ξεχνάς ότι το σεξ είναι επικοινωνία. Και χρειάζεται χρόνο για να μάθεις να επικοινωνείς με κάποιον!

Καλή αρχή!!!