Όταν η πολιτική επενδύει στην LGBT κοινότητα.

19/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Οι εκλογές πλησιάζουν στις ΗΠΑ και η ομάδα του πρόεδρου Obama έχει αποφασίσει να κερδίσει την επανεκλογή του.

Για το λόγο αυτό έχουν φέρει με το μέρος τους όλη την LGBT κοινότητα της Αμερικής όχι με υποσχέσεις αλλά με πράξεις.

Πρόσφατα 15/10/12 δώσανε στην κυκλοφορία ένα video με τις πιο αγαπημένες gay προσωπικότητες της Αμερικής για να εκφράσουν την υποστήριξη τους στην επανεκλογή του προέδρου. 

Τα ονόματά που εμφανίζονται είναι Jane Lynch (από το glee) o Jesse Tyler Ferguson, (από το modern Family) o Billie Jean King, o George Takei, η Wanda Sykes,ο Zachary Quinto και ο Chaz Bono, που  μίλησαν για τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν σαν gay Αμερικανοί αλλά και για την υπερηφάνεια που νιώθουν έχοντας ένα πρόεδρο που έχει πάρει ανοιχτά θετική θέση υπέρ των δικαιωμάτων και των θέσεων της gay κοινότητας στην Αμερικής.

Στο video εμφανίζονται οι παραπάνω γνωστοί καλλιτέχνες συνδυάζοντας και τις πρωτοβουλίες του Obama στην έως τώρα θητεία του ως προέδρου για τα LGBT δικαιώματα στην Αμερική.

Ο Obama είναι ο 1ος πρόεδρος της Αμερικής που πήρε επίσημη θέση  υπέρ της θέσπισης ισόνομων δικαιωμάτων για την LGBT κοινότητά και αυτό έχει συμβάλει στην αύξηση των ποσοστών του.

Το καλό στην υπόθεση αυτή είναι, το γεγονός ότι δεν είναι απλά λόγια και υποσχέσεις αλλά πρακτική που εφάρμοσε το διάστημα της προεδρίας του.

δείτε το video:

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!