Χριστούγεννα στο Μy Bar με τις Baronettes

25/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το MYBAR ανήμερα τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου παρουσιάζει τις Baronettes LIVE!!!

Οι Baronettes είναι ένα no budget, avant garde κινηματογραφικό happening που λαμβάνει χώρα εδώ και καιρό στο YOUTUBE, από δυo νέους κινηματογραφιστές οι οποίοι γράφουν και παίζουν σε σύντομα βουβά επεισόδια, με τη συνοδεία μόνο μουσικής, την κωμική, παράλογη ζωή δυο πολύ ξινών και πλούσιων κυρίων – τη Βεατρίκη και τη Σαβάνα Papadopoulos – οι οποίες κάνουν ή/και τους συμβαίνει ότι πιο απίθανο μπορεί να βάλει ο νους!! Δείτε τις στο κανάλι τους στο ΥΟUTUBE (απλά πατήστε Baronettes στο search)

Στο MYBAR, ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι Baronettes θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δουλειά τους εκτός YOUTUBE και θα μας συστηθούν επίσημα με μια hillarious – καμένη θεατρική διαδραστική performance μισής ώρας, με θέμα τα «Απόλυτα Χριστούγεννα» και αναμένεται να πέσει πολύ γέλιο!!

Οι Baronettes είναι ο Κωστής Κοντογεώργος και ο Κώστας Δημητρίου.

Στα decks ο DJ BLUEWORKS με ένα εκρηκτικό electro dance mix Christmas special!!!

To event υποστηρίζει το THEATROVICTORIA ενώ είναι POWERED BY GAYDAR.GR

Μην το χάσετε!!!

Βιογραφικά

Υπεύθυνοι για τις Baronettes είναι οι Shook Yang Kids. O Κωστής Κοντογεώργος και ο Κώστας Δημητρίου γνωρίστηκαν το 2009 ενώ σπούδαζαν κινηματογράφο στο New York College. Από τότε είναι πολύ καλοί φίλοι και τον Ιούνιο του 2011 αποφάσισαν να ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις. Έτσι δημιουργήθηκε και το πρώτο τους project BARONETTES.
Ο Κωστής Κοντογεώργος έχει ολοκληρώσει 2 μικρού μήκους ταινίες, έχει εργαστεί σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές μικρού και μεγάλου μήκους (ο Ξεναγός – ήδη στις αίθουσες), σε ταινίες animation και εργάζεται σε εταιρία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών. Ο Κώστας Ντίμης έχει εργαστεί σε πολλές μικρού μήκους ταινίες κυρίως στο σκηνογραφικό τμήμα αλλά και στην παραγωγή. Παράλληλα είναι μέλος της ομάδας μαγειρικής “Mother Fucktory”. Φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του πάνω στον κινηματογράφο.

Σχετικά με τη σειρά

Οι Baronettes είναι μια προσπάθεια 2 νέων κινηματογραφιστών να πουν όσα θέλουν δημιουργώντας κάτι από την αρχή , έχοντας τον πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο του project τους, προωθώντας τη δουλειά τους στην παγκόσμια κοινότητα μέσω του Internet , χωρίς λεφτά, σε μια εποχή όχι και τόσο ευνοϊκή για τους ανθρώπους της γενιάς τους. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν το ντεμπούτο τους με αυτές τις δύο κυρίες ως κεντρικά πρόσωπα μιας σειράς που μεταδίδεται μέσω του YouTube και διαφημίζεται μέσω του Facebook έτσι ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει τη σειρά αλλα και όλη αυτή την προσπάθεια.
Η Βεατρίκη και η Σαβάνα Papadopoulos είναι δυο ξινές και πλούσιες κυρίες με εντυπωσιακά ρούχα και ένα φορτωμένο σπίτι οι οποίες ζουν μια καθημερινότητα η οποία παρεκκλίνει πλήρως από αυτή των υπόλοιπων “φιλενάδων” τους. Τα επεισόδια προβάλλονται κάθε Τετάρτη. Ο 2ος κύκλος ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα περίπου στα τέλη Φεβρουαρίου. Όλα τα επεισόδια του 1ου και 2ου κύκλου βρίσκονται στο κανάλι των Baronettes στο YouTube. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα των Baronettes μέσω των προφιλ της Βεατρίκης και της Σαβάνας στο facebook (Beatrice Papadopoulos, Savannah Papadopoulos), μέσω του Twitter (@baronettes) αλλά και μέσω του blog των Shook Yang Kids (http://shookyangkids.blogspot.com/). Οι Shook Yang Kids ετοιμάζουν πολλά για τις αγαπημένες τους Baronettes στο πλαίσιο της σειράς αλλά και εκτός αυτής, ενώ το δεύτερο τους project θα προβληθεί – μέσω internet – τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!