Το τμήμα μόδας του antivirus σε περιμένει

10/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Σε ενδιαφέρει η μόδα ; Σου αρέσει να γράφεις άρθρα σχετικά με τη μόδα ; Γνωρίζεις τον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών ; Θέλεις να βρεις ένα περιοδικό να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου ; Είσαι στυλίστας και αναζητάς κάτι το διαφορετικό ;

Το τμήμα μόδας του antivirus αναζητά νέους και νέες με ταλέντο, καλή διάθεση και ενέργεια που να επιθυμούν να ενταχθούν στο νέο fashion team το οποίο δημιουργούμε για το περιοδικό.

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας του τμήματος μόδας, είτε ως συντάκτης μόδας για την ιστοσελίδα ή/και το περιοδικό, είτε ως στυλίστας, είτε ως accesories editor, είτε ως fashion editor ή beauty editor τότε περιμένουμε το e-mail σου στο [email protected]

Στείλε μας το βιογραφικό σου ή δείγματα δουλειάς σου, το συντομότερο δυνατό. Αν πάλι είσαι φοιτητής σε σχολή σχετική με τη μόδα και σε ενδιαφέρει να γίνει μέλος του antivirus fashion team,  μπορείς να μας στείλεις ένα e-mail.  Το νέο fashion team του antivirus είναι ανοιχτό σε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους με καλή διάθεση και θετική ενέργεια.

Όλοι οι συνεργάτες του τμήματος μόδας εργάζονται σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του fashion director και του εκδότη του περιοδικού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συντάκτες του περιοδικού καθώς και όλοι οι συνεργάτες είναι όλοι εθελοντές. Το περιοδικό αποτελούν αποκλειστικά και μόνο εθελοντές.

Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις Fashion Editor, Accessories Editor, Fashion News Editor, Style Editor, Beauty Editor, Style Associate, Fashion Associate, Fashion Writer, Fashion Assistant, Beauty Assistant, στην ανανεωμένη ομάδα μόδας του antivirus, τότε το μόνο που απομένει είναι να στείλεις ένα e-mail στο [email protected]

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάποιες θέσεις απαιτούν αρκετό ελεύθερο χρόνο και πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να είναι κάτοικοι Αττικής. Για όσους δεν κατοικούν στην Αττική ή στην Ελλάδα προτείνουμε τις θέσεις Fashion Writer και / ή Fashion News Editor.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα  και μπορεί να είσαι και εσύ ένα από τα νέα μέλη της υπέροχης ομάδας του τμήματος μόδας του antivirus.

 

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!