Το μήνυμα του Κεμάλ

03/06/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Kemal Ordek, γνωστός για την ανθρωπιστική του δράση στην Τουρκία, έστειλε έκκληση προς όλους τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να διαδώσουν παντού τις πληροφορίες, σχετικά με τις κτηνωδίες και τη φρικτή βία που χρησιμοποιείται από την τουρκική κυβέρνηση, με στόχο να «κλείσουν τα στόματα» σε όσους υποστηρίζουν τη δημοκρατία και εναντιώνονται στις πολιτικές του Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε το μήνυμα του Κεμάλ:

« Αγαπητοί φίλοι από άλλες χώρες. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους από έναν ειρηνικό διαδηλωτή/ακτιβιστή από την Άγκυρα, ο οποίος έχει κυνηγηθεί και έχει δεχθεί επιθέσεις από την αστυνομία επειδή θέλουμε περισσότερη δημοκρατία και περισσότερες ελευθερίες. Παρακαλώ ειδοποιήστε τις κυβερνήσεις σας, καλέστε τις τουρκικές πρεσβείες για να διαμαρτυρηθείτε, ενημερώστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των χωρών σας και γενικά οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει τους διαδηλωτές στην Τουρκία. Σήμερα είμαστε σε θέση να σας μιλήσουμε για τη συνεχή χρήση βίας και βασανιστηρίων από την αστυνομία σε πολλές πόλεις, ωστόσο, αύριο μπορεί να μην έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Παρακαλώ διαδώστε το μήνυμα. Ευχαριστώ!»

Ο Kemal παράλληλα με την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τελεί και χρέη συν-προέδρου του σωματείου υποστήριξης διεμφυλικών ατόμων Ευρώπης (TGEU).

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!