Σύκο και Έλα – Ξεκινάει την Πέμπτη το Outview Film Festival

02/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Σύκο και Έλα… μας λέει φέτος το Outview Gay & Lesbian Film Festival και ετοιμάζεται για την μεγάλη του πρεμιέρα.

Το φετινό Outview, 6o κατά σειρά, επιστρέφει στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Μετρό Σύνταγμα) και για 10 μέρες, από τις 3 έως τις 13 Μαΐου, μας υπόσχεται το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα πρόγραμμα του, με πρεμιέρες ταινιών, ειδικά αφιερώματα και πολλούς καλεσμένους.

Καθημερινά στo avmag.gr θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις προβολές και τα events της ημέρας, όπως και να δηλώνετε συμμετοχή για δωρεάν προσκλήσεις.

Το 6o Outview κάνει πρεμιέρα με την ταινία Weekend, μεγάλη περσινή επιτυχία του indie queer cinema, με συμμετοχές και βραβεύσεις σε αρκετά queer φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Έχει επίσης βγει κινηματογραφικά στην Αμερική, όπως και σε μεγάλες ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αγορές. Πέρυσι το Νοέμβριο προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στόρι:
Ένα βράδυ Παρασκευής ο Russell πηγαίνει σε ένα κλαμπ. Λίγο πριν κλείσει το κλαμπ γνωρίζει τον Glen. Κι έτσι ξεκινάει ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο που αναλώνεται σε μπαρ, στο υπνοδωμάτιο, με μεθύσια και ναρκωτικά, με ιστορίες πάθους και σεξ, ένα Σαββατοκύριακο μοναδικό σε ένταση που θα τους μείνει για όλη τους την ζωή. Το «Weekend» είναι η δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους από τον σκηνοθέτη Andrew Haigh (τον οποίο γνωρίσαμε με την ταινία Greek Pete στο Outview Film Festival 2010) και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Tom Cullen και Chris New.

Πριν την ταινία θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία “Arts + Crafts Spectacular #1”, ένα animation με ήρωες τους γνωστούς queer καλλιτέχνες Gilbert & George καθώς κάνουν την βόλτα τους στην εξοχή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε κάνοντας click, εδώ.

Τιμές εισιτηρίων*:
5 ευρώ – Αίθουσα 1
3 ευρώ – Αίθουσα 2
10 ευρώ-Ημερήσιο
50 ευρώ-Διαρκείας

*Δεν θα υπάρχει προπώληση, τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε τις ημέρες των προβολών στο Ινστιτούτο Θερβάντες από τις 17.00.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!