Συρία : Λεσβία μπλόγκερ απήχθη από τους δρόμους της Δαμασκού

07/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η διάσημη Σύρια μπλόγκερ, Άμινα Αμπντάλα, απήχθη και κρατείται από άγνωστους, που της επιτέθηκαν στην Δαμασκό, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένεια της Αμίνα Αμπντάλα ανακοίνωσε ότι αγνοείται, ενώ σύμφωνα με έναν από τους φίλους της που ήταν μαζί της την ώρα που κατευθυνόταν προς τη συνάντηση «τρεις άνδρες ηλικίας περίπου είκοσι ετών άρπαξαν την Αμίνα». Σύμφωνα με τον μάρτυρα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, οι άνδρες ήταν οπλισμένοι.

Η Αμίνα Αμπντάλα είναι δημιουργός του μπλογκ “A Gay Girl in Damascus” (Μία λεσβία στη Δαμασκό) μέσω του οποίου υπερασπίζεται την ομοφυλοφιλία της και ζητάει τον εκδημοκρατισμό του συριακού καθεστώτος. Το μπλόγκ της έχει εκατοντάδες θαυμαστές όχι μόνο στη χώρα της αλλά και στο εξωτερικό, ενώ η είδηση της απαγωγής της είναι πρώτη είδηση στα ΛΟΑΔ Μ.Μ.Ε αλλά και γενικά όλα τα πρακτορεία ειδήσεων. Στο άκουσμα της απαγωγής της Άμινα δεκάδες σελίδες υποστήριξης δημιουργήθηκαν στο Facebook, και το Twitter γέμισε με σχόλια για αυτή την απρόσμενη είδηση.

Η Άμινα είχε μπεί και στο στόχαστρο της κυβέρνησης, όταν μέσα από το μπλογκ της δήλωνε ότι θα έπρεπε να φύγουν όλοι τους από την χώρα. Η Άμινα αυτό το διάστημα ετοίμαζε ένα βιβλίο ενώ η αναγνωρισημότητα της είχε αρχίσει να ξεφεύγει πλέον από τα όρια του αραβικού κόσμου.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!