Πώς το …κραγιόν, μπορεί να πολεμήσει ένα από τα πιο επικίνδυνα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

16/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

H Lady Gaga συνεργάζεται με τη MAC κατά του AIDS γυναικών

 

Το Fame Monster προβάλει την ευαισθητοποίησή  της σε θέματα όπως το AIDS, αυτή τη φορά με συνεργάτη την MAC. Σκοπός είναι να ενεργοποιηθούν για την προφύλαξη και προστασία από τα ΣΜΝ.  Το lipstick έχει μια αινιγματική απόχρωση ιδανική για όλους, η συσκευασία του οποίου θα φέρει την υπογραφή της σταρ.

 

Καθισμένη σε ένα λευκό καναπέ με τον Nicola Formichetti η Lady Gaga μιλάει για την Viva Glam Campaign, που γι’ αυτή τη χρονιά επικεντρώνεται στο παραπάνω ζήτημα. Όπως δήλωσε στην κάμερα «Πάντα λάτρευα την Viva Glam Campaign, αποτελούσε μόδα αλλά και τρόπο ζωής, και πάντα με την πρόθεση να βοηθά τους ανθρώπους και να τους φέρνει πιο κοντά, ώστε να τους ευαισθητοποιήσει».  Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ιδιαίτερα τώρα που επικεντρωνόμαστε στις γυναίκες, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να ενημερώσουμε για το AIDS. Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να αποτελέσω κομμάτι της καμπάνιας»

 

Ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως οι θαυμαστές της αποτελούν την πραγματική της έμπνευση και όχι μόνο έμπνευση «Λατρεύω όταν βλέπω τους θαυμαστές με make up στα shows, είναι τόσο καλοί σε αυτό. Βλέπω looks, και σκέφτομαι να τα αντιγράψω, να κάνω το ίδιο… ».

 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο M∙A∙C AIDS Fund για να στηρίξει ανθρώπους που είναι φορείς του ιού HIV/AIDS.

AGELIOFOROS




Δες και αυτό!