Πριν τα μεσάνυχτα με πολλά εισιτήρια

18/06/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Η αισθηματική ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό

Πολύ καλή η μέχρι σήμερα εισπρακτική πορεία της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα» («Before midnight») που άνοιξε την περασμένη Πέμπτη (13 Ιουνίου) στις αίθουσες της xώρας μας. Σύμφωνα με την εταιρία διανομής Feelgood Entertainment η ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με πρωταγωνιστές τον Ιθαν Χοκ και την Ζιλί Ντελπί πλησίασε τα 30,010 εισιτήρια σε μόλις τέσσερις ημέρες_ νούμερο εξαιρετικό για μια ταινία που δεν έχει τις προδιαγραφές μεγάλης εμπορικής επιτυχίας και προβλήθηκε ως επί το πλείστον σε θερινά και με την προοπτική κακοκαιρίας.

Τα εν λόγω εισιτηήρια δεν αφορούν την κίνηση της ταινίας μόνον στις 52 αθηναϊκές αίθουσες στις οποίες διανεμήθηκε αλλά όλης της Ελλάδας: το φιλμ άνοιξε σε 74 αίθουσες όλης της επικράτειας.
Σημαντικό βοήθημα για την ως τώρα πορεία της ταινίας βέβαια, έπαιξε η επίσκεψη των Χοκ, Ντελπί και Λινκλέιτερ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα (δείτε συνέντευξη των καλλιτεχνών στο Βήμα). Παρότι λόγω της κακοκαιρίας ο χώρος της πρεμιέρας άλλαξε την τελευταία στιγμή και παρά την έκρυθμη κατάσταση που προέκυψε μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ που συνεπεσε με τις μέρες της επίσκεψης των καλλιτεχνών, οι ουρές έξω από κεντρικές αίθουσες της Αθήνας ήταν τεράστιες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έβρισκες θέση.
Το «Πριν από τα μεσάνυχτα» είναι το τρίτο μέρος της ιστορίας του Τζέσι (Χοκ) και της Σελίν (Ντελπί) που ξεκίνησε το 1995 με το «Πριν το ξημέρωμα» στην Βιέννη και συνεχίστηκε το 2004 με το «Πριν το ηλιοβασίλεμα» στο Παρίσι (πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λινκλέιτερ). Ο έρωτας των δυο τόσο αντίθετων χαρακτήρων συνεχίζεται αυτή την φορά στην Καρδαμύλη.
Και απ’ότι φαίνεται, μαζί του συνεχίζεται και η αγάπη του κοινού.

Πηγή: tovima.gr



Δες και αυτό!