Παρέλαση επωνύμων στο φετινό Life Ball

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η τραγουδίστρια Janet Jackson, η ηθοποιός Brooke Shields και ο πρώην πρόεδρος Bill Clinton θα είναι φέτος οι πρωταγωνιστές του 19ου Life Ball, στις 21 Μαίου στη Βιέννη, τη σημαντική εκδήλση η οποία συγκεντρώνει χρήματα στον αγώνα κατά του ιού, όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο οι διοργανωτές.

Η φετινή έκδοση του διάσημου παγκοσμίως Life Ball της Βιέννης, γίνεται στα τριακοστά γεννέθλια από την ανακάλυψη του HIV.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, ο οποίος έχει παραβρεθεί στο παρελθόν στο Life Ball, συμμετέχει φέτος με το ίδρυμα του. Ο Michel Sidibe, της UNAIDS θα πραβρεθεί και αυτός.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα γεύμα-γκαλά στο αυτοκρατορικό παλάτι της Hofburg, υπό την αιγίδα του Αυστριακού προέδρου Heinz Fischer, ενώ θα ακολουθήσει επίδειξη μόδας και γιορτή με χρωματιστά κοστούμια μπροστά και στο εσωτερικό του δημαρχείου της Βιέννης με χιλίαδες συμμετέχοντες.

Φέτος η επίδειξη μόδας, είναι με δημιουργίες του καναδικού οίκου Dsquared2 – των αγαπημένων μας Dean και Dan Caten. Τα μοντέλα θα παρελάσουν σε πασαρέλα σε σχήμα κόκκινης κορδέλας, σύμβολο του αγώνα κατά του HIV. 

Η Janet Jackson, η αγγλίδα τραγουδίστρια Natasha Bedingfield και η βιολοντσελίστρια Nigel Kennedy θα αναλάβουν τα μουσικά διαλείματα ενώ όλη η εκδήλωση θα μεταδωθεί από την Αυστριακή τηλεόραση.

Πέρυσι, το Life Ball συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύρια ευρώ υπέρ οργανώσεων που βοηθούν οροθετικούς και ασθενείς με AIDS ενώ τα μισά έσοδα είχαν διατεθεί ως οικονομική βοήθεια στους 15,000 οροθετικούς της Αυστρίας.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!