Πανό στον Λευκό Πύργο για συμπαράσταση στους LGBT Ρώσους

07/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Η ομάδα Good As You(th) από την Θεσσαλονίκη προσπάθησε σήμερα το πρωί να κρεμάσει ένα πανό 20 μέτρων στον Λευκό Πύργο, στα πλαίσια της διαμαρτυρίας τους για την anti – gay Ρώσικη πολιτική, με αφορμή την έναρξη των χειμερινών αγώνων σήμερα στο Σότσι. Το πανό κατάφερε να αναρτηθεί κατά το ήμισυ αφού από την μία η αντίδραση των εργαζομένων στον πύργο και από την άλλη η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας με 3 περιπολικά και 3-4 μηχανές διέκοψαν την συμβολική κίνηση τους.
Το πανό τελικά ξετυλίχθηκε ολόκληρο αρχικά δίπλα στον Λευκό πύργο και μετέπειτα μεταφέρθηκε και κρεμάστηκε στο κτίριο της ΕΡΤ3 που βρίσκετε σε κατάληψη.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης για τους LGBT Ρώσους συνεχίζονται σήμερα στις 18:00 σε μία ειρηνική διαδήλωση στην περιοχή της Καμάρας όπου θα μοιραστεί έντυπο υλικό στα ελληνικά και ρώσικα. Την διοργάνωση υπογράφουν μαζι με την Good As You(th) και η Ηomophonia-thessaloniki pride (εκδήλωση)

Παρόμοιες ειρηνικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και στην Αθήνα στο καλλιμάρμαρο, στην Λάρισα, στην Ξάνθη, στα Ιωαννινα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Ρέθυμνο.




Δες και αυτό!