Πανευρωπαϊκό Στίβου: Χάλκινο μετάλιο η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ

01/07/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό στίβο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ελσίνκι. Η Νικόλ Κυριακοπούλου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ γυναικών, χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στο αγώνισμα, αλλά και το πρώτο μετάλλιο στο φετινό Πανευρωπαϊκό.

Η ελληνίδα αθλήτρια πέρασε με την 3η προσπάθεια υπό έντονη βροχή τα 4,60μ. Το ίδιο ύψος, αλλά με καλύτερες προσπάθειες κατάφεραν να περάσουν δυο ακόμα αθλήτριες, η Ptacnikova, από την Τσεχία και η Γερμανίδα Strutz, οι οποίες και κέρδισαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Φινάλε για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου σήμερα (4-8μμ, ζωντανά από την ΕΤ1 και livestreaming για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε TV), με δυο ελληνικές συμμετοχές που αν όλα πάνε καλά, υπόσχονται δυο ακόμα καλά πλασαρίσματα για την ελληνική αποστολή.

Στον τελικό του επί κοντώ ανδρών στις 4:15μμ θα δούμε τον Κώστα Φιλιππίδη, ενώ στην 3η και τελευταία ημιτελική σειρά των 110μ. με εμπόδια που ξεκινάνε στις 4:35μμ αγωνίζεται ο Κώστας Δουβαλίδης. Στον τελικό περνάνε οι δυο πρώτοι από κάθε σειρά και οι δυο καλύτεροι χρόνοι. Ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για τις 7:10μμ.




Δες και αυτό!