Ο Steve Scott θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου. Εσύ είσαι ένας από τους 122 ;

21/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τον λένε Steve Scott, και σε έναν πληθυσμό 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, ταιριάζει μόνο με 122 από αυτούς. Δεν περίμενε ποτέ ότι τα κριτήρια του θα βάλουν εκτός ανταγωνισμού το 99.99% του πληθυσμού της περιοχής του Los Angeles , αλλά το έκαναν. Πριν βγάλετε λάθος συμπεράσματα για αυτόν, ας δούμε αναλυτικά την ιστορία. 

Όλοι έχουμε τη λίστα μας με τα χαρακτηριστικά τα οποία θα θέλαμε να έχει ο υποψήφιος σύντροφος μας. Πολλά από αυτά είναι λογικά, άλλα όχι και τόσο ( Δεν θα βρούμε όλοι μας το επαγγελματία αθλητή ή τον πρίγκηπα, έτσι δεν είναι ; ) Έχουμε όλοι μας βγει στην αναζήτηση για να βρούμε τον άνθρωπο το οποίο αναζητούμε, βάσισμένοι στα προσωπικά μας κριτήρια. Αλλά το να βγαίνεις ραντεβού δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Αλλά όσο άσχημα και αν ήταν κάποια ραντεβού, ο Steve ήξερε ότι θα έβρισκε κατανόηση στον συγκάτοικο του. Μια σύντομη περιγραφή του συγκατοίκου του. Είναι στρέιτ. Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, από το πανεπιστήμιο, και είναι κολλητοί.

Μια ημέρα ο συγκάτοικος του θέλησε να τον βοηθήσει να βρει το κατάλληλο άνθρωπο. Έτσι του έστειλε ένα e-mail με τίτλο Μην αυτοκτονήσεις. Όταν το άνοιξε, ο Steve είδε ότι βασισμένος στα κριτήρια του για τον ιδανικό σύντροφο, μόνο 122 άνδρες της περιοχής του Los Angeles από τα 10 εκατομμύρια, τηρούσαν τα κριτήρια που είχε.

Μπορεί να νομίζετε ότι ο Steve έχει τρελές απαιτήσεις, αλλά όχι. Ψάχνει για έναν άνδρα ψηλότερο από αυτόν ( ο Steve είναι 180.34cm ) να είναι gay , εργένης και να μην έχει γάτες γιατί ο Steve είναι αλλεργικός στις γάτες. Υπάρχουν και άλλα κριτήρια αλλά ο Steve είναι ανοιχτός στο να τα διαπραγματευτεί ( όπως το κάπνισμα, πτυχίο κτλ ). Εδώ εμείς θα προσθέσουμε ακόμα ένα κριτήριο, να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, μιας και ο Steve είναι στην Αμερική και η ιστοσελίδα του στα αγγλικά. ( κάντε Κλίκ στο πίνακα για να μεγαλώσει )

Για να βρει τον τέλειο σύντροφο ο Steve έχει δημιουργήσει από τον Μάρτιο μια ιστοσελίδα. Εσείς θα το προσπαθήσετε ; Η ιστοσελίδα του είναι www.datestevescott.com.

Πηγή, φωτογραφίες και πίνακας : www.datestevescott.com / Προσαρμογή πίνακα στα ελληνικά : antivirus.
Photos, source and graphic : www.datestevescott.com / Greek translation of graphic : antivirus

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!