Ο Austin Armacost για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της PETA

26/07/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το 24 χρόνο μοντέλο Austin Armacost, που τον γνωρίσαμε από την σχέση του που είχε με τον γνωστό σχεδιαστή Marc Jacobs αποφάσισε να βγει στην πασαρέλα γυμνός και να κερδίσει τα βλέμματα όλων μας.

Γδύθηκε όχι για κάποια επίδειξη μόδας αλλά για να βοηθήσει την νέα διαφημιστική καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA. Το μοντέλο μας ζητά με τον τρόπο αυτό να απορρίψουμε την ιδέα της αληθινής γούνας που για χάρη της πολλά ζώα γδέρνονται ζωντανά για να καταλήξει η γούνα τους να γίνει κάποιο παλτό ή αξεσουάρ  αλλά και ότι άλλο φανταστούν οι σχεδιαστές μόδας.

Ο ίδιος δηλώνει στους δημοσιογράφους, «Ως gay μοντέλο πάντα ήμουν κοντά στα πράγματα και έβλεπα ότι πολλοί κατά τα άλλα προοδευτικοί άνθρωποι από τον gay κόσμο της μόδας- δεν έχουν απολύτως κανένα σεβασμό για τα ζώα τα οποία γδέρνονται ζωντανά για να γίνουν παλτά, γιακάδες και γάντια- συμπεριλαμβανομένου του πρώην μου,  Marc Jacobs».

Η φωτογράφηση έγινε πριν μία εβδομάδα  και η επίσημη καμπάνια αναμένετε να κυκλοφορήσει την περίοδο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης με σλόγκαν «Γυρίστε την πλάτη σας στις γούνες»

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!