Ο πρόεδρος των Φοίνιξ Σανς αποκάλυψε το μυστικό του

17/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Ρικ Ουέλτς είδε την καριέρα του να «εκτινάσσεται» και να φτάνει σε μερικά από τα υψηλότερα αξιώματα του ΝΒΑ. Με τίμημα, ωστόσο, μία ουσιαστικά «διπλή» ζωή. Αλλά στην ηλικία των 58 ετών διαπίστωσε πως οι ερωτικές του προτιμήσεις δεν πρέπει να αποτελούν ρίσκο για τις οργανωτικές επαγγελματικές ικανότητές του…

Ο πρόεδρος των Φοίνιξ Σανς -πρώην συνεργάτης του ΝΒΑ στα κεντρικά γραφεία της Λίγκας- αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «New York Times» πως είναι ομοφυλόφιλος!

Τέσσερα χρόνια μετά τον Τζον Αμίτσι (πρώην σέντερ του Ορλάντο και του Παναθηναϊκού), που τον Φεβρουάριο του 2007 έγινε ο πρώτος παίκτης του αμερικανικού πρωταθλήματος που παραδέχθηκε ότι είναι γκέι!

«Το θέμα παραμένει ταμπού στον αθλητισμό και ελπίζω ότι θα πείσω πολλούς ομοφυλόφιλους να δημοσιοποιήσουν τις ερωτικές προτιμήσεις τους», είναι το μήνυμα του Ουέλτς.

Πηγή : ΕΘΝΟΣ

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!