Ο ποδοσφαιριστής Yoann Gourcuff διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Στη Γαλλία οι γυναίκες τον λατρέυουν, το ίδιο και πολλοί gay άνδρες. Ο λόγος για τον πανέμορφο 24 ετών γάλλο ποδοσφαιριστή Yoann Gourcuff.

Στην αθλητική εκπομπή “Objectif Champion”, στο τηλεοπτικό δίκτυο Direct 8, ο sexy ποδοσφαιριστής απάντησε στις φήμες που υπάρχουν στη Γαλλία εδώ και καιρό και οι οποίες αφορούν την προσωπική του ζωή.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ” Δε νιώθεις την ανάγκη να πεις, Αγαπώ τις γυναίκες και σταματήστε με αυτό “, ο ποδοσφαιριστης απάντησε ” θα ήθελα να με αφήσουν ήσυχο, όπως και όσους αθλητές βρισκόμαστε στο κέντρο της δημοσιότητας.”, πριν προσθέσει ” Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά. Το επιβεβαιώνω, αγαπώ τις γυναίκες ! ”

Ο διακριτικός Yoann Gourcuff δεν είχε ποτέ απαντήσει στο παρελθόν στις φήμες που τον ήθελαν ομοφυλόφιλο. Αυτές οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει και στο παγκόσμιο κύπελλο στη Νότιο Αφρική και είχαν προκαλέσει ομοφοβικά σχόλια εκ μέρους μερικών παικτών της Εθνικής Γαλλίας.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!