Ο αγνοούμενος φοιτητής από τη Μαλαισία βρέθηκε παντρεμένος στην Ιρλανδία

21/12/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η οικογένεια του 28χρονου φοιτητή ιατρικής Ariff Alfian Rosli, τον αναζητούσε και είχε αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση του.

Ο gay φοιτητής από τη Μαλαισία, ο οποίος εδώ και τρια χρόνια ηταν σε συχνή επικοινωνία με την οικογένεια του, σπούδαζε με υποτροφία στο πανεπιστήμιο University College του Δουβλίνου, μέχρι πριν από λίγο καιρό που δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Ο πατέρας του Rosli Haron, είχε δηλώσει την εξαφάνιση του γιού του τόσο στην αστυνομία όσο και στις πρεσβείες της Ιρλανδίας και της Μαλαισίας, πριν ο ίδιος με τη γυναίκα του πραγματοποιησουν ένα ταξίδι στην Ιρλανδία για να αναζητήσουν τον γιό τους.

Την περασμένη εβδομάδα όμως ο Rosli Haron ( ο πατέρας ) ανακάλυψε φωτογραφίες του γιού του από την τέλεση του συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης του γιού του με το σύντροφο του Jonathan.

Η μητέρα του, έγραψε στο γιο της ένα γράμμα στο οποίο του ζητούσε να επιστρέψει στην οικογένεια και ένας πολιτικός από την Μαλαισία ο οποίος βοηθούσε την οικογένεια να βρει το γιο της του έδωσε ο ίδιος προσωπικά την επιστολή.

Παράλληλα όμως η ισλαμική οργάνωση νεότητας Kepong, ζήτησε στην αστυνομία να εετάσει την περίπτωση του a Ariff. Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην οποία αναφέρει ότι ο φοιτητής «προσέβαλε διεθνώςτη χώρας μας, τη θρησκεία μας και τη φυλή μας».

«Επιθυμούμε να ασκήσουμε πιέσεις στο υπουργείο παιδείας, το οποίο χρηματοδοτεί τις σπουδές στο εξωτερικό για να φροντίζει ώστε οι Μαλαισιακή ταυτότητα των φοιτητών και ο ισλαμισμός τους να  εξετάζονται» προσέθεση η οργάνωση, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα «αντίθετη σε κάθε προσπάθεια αποδοχής της ΛΟΑΔ κουλτούρας».

Η οργάνωση LGBTI της Μαλαισίας υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις και επαφές μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι παράνομες και τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης, πρόστιμα και μαστίγωμα.

Πηγή E-llico

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!